|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wspólna motywacja / kontrola / ślub 2015
Cześć
![]() Zaczynam od teraz ostre odchudzanie! KTo jest ze mną? Kto zmienia swoje życie i dołącza do głownego celu na rok 2015?! Sądze, iż czas się w końcu za siebie zabrać!! Waga 68kg Wzrost: 178cm Do zgubienia około 6kg. Dieta w moim przypadku nie będzie drastyczna tylko -500kcal dziennego zapotrzebowania czyli 1600kcal. Trening siłowy, aerobowy + interwały naprzemiennie przez 2 miesiące plus kupiony specyfik African Mango o którym słyszałam same dobre opinie. Kto podejmuje się ze mną tego wyzwania? Razem raźniej. Zapraszam Ps. musze schudnąc do lipca, wesele się zbliża haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólna motywacja / kontrola / ślub 2015
Hej blair121, ja się chętnie przyłączę
![]() ![]() Ważę ok. 60 kg, mam 169 cm i nie wiem w sumie do ilu kg chciałabym zejść, chciałabym po prostu pozbyć się fałdek i zastąpić je ładnymi mięśniami ![]() Niestety chwilowo nie mogę ćwiczyć bo jestem po zabiegu, ale już za dwa tygodnie będę mogła zacząć. Myślę, że do lipca jest na tyle dużo czasu, że spokojnie nam się uda! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() chętnie dołączę ![]() ![]() także do 20 czerwca chciałabym schudnąć jeszcze ok 6-8kg, ale zobaczę jak to wyjdzie, bo mam powolne tempo chudnięcia ![]() generalnie waga wagą, chciałabym po prostu dojść do momentu w którym sama byłabym zadowolona ze swojej figury ![]() także MŻ + ćwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny - ja też ślub w lipcu
![]() Tak więc chętnie dołączam ! Mam 170 cm wzrostu i 69,5kg, od stycznia schudłam z wagi 75 kg kg. Tempo nie jest oszałamiające... ![]() A teraz od miesiąca jestem na diecie Vitalii i szału nie ma... ![]() Tylko jakieś 1,5 kg od miesiąca, więc nieciekawie ![]() Na co dzień pracę mam typowo siedzącą, biegam 4 x w tygodniu - z czego 3 x po 1h i raz ok. 20 km więc jakieś 2 h biegania... Dużo bo przygotowuje się do półmaratonu... Mam dietę ustawioną na 1500 kcal i kurczę wydaje mi się że trochę to mało ![]() Teraz od 2 tyg. waga mi praktycznie stoi i napisałam wczoraj do dietetyczki, i po każdym bieganiu mam zjeść sobie nadprogramowo jakieś białko pełnowartościowe z owocem. Ślub 25/07/15 - mój cel do tego czasu 63kg ![]() Myślicie że to możliwe ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
63 kg do lipca to jak najbardziej realny cel, pewnie że Ci się uda! Szacun za to że tyle biegasz, też bym chciała zacząć ![]() Fajnie że wszystkie mamy deadline wyznaczony na przełom czerwca i lipca, przed nami 3 miesiące ciężkiej pracy, ale efekty będą cudowne, jestem tego pewna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Od tych kilku dni schudłam niby 2,4kg ale oczywiście jest to na razie woda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny. Chętnie się do Was przyłączę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() możliwe, możliwe ![]() ![]() Cytat:
![]() jakbym narzuciła sobie nie wiadomo jaki rygor to pewnie szybciej by szło, ale ja wychodzę z założenia, że wszystko jest dla ludzi, byleby z umiarem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja akurat lubię ćwiczyć, więc u mnie nie ma z tym problemów ![]() ![]() teraz z TŻtem zamówiliśmy sobie rowerek treningowy, czekamy właśnie na dostawę, więc to będzie dobra alternatywa na leniwe dni, jak nie będzie mi się chciało ćwiczyć niczego konkretniejszego ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie już gadałam z dietetyczką, będę dodawać sobie dodatkowy posiłek w dni treningowe ![]() Ojjjj tak wspólna motywacja tu na pewno nam pomoże ![]() Hej heeej ![]() Cytat:
![]() Z motywacją też cieżko ale powtarzam sobie że nie mam wyjścia ! ![]() A jaki to masz za specyfik, taki zapychający ? ![]() A co do bieżni to nienawidzę, jak normalne bieganie jest ok to bieżnia to dla mnie horror ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() Już rozmawiałam z dietetyczką jak pisałam, ale powiem Wam że tą Vitalią nie jestem zachwycona... ![]() Dziwne te dietetyczki... Jednej jak napisałam że brak spadków itd to mi powiedziała że jak nie spadnie przez 2tyg jeszcze to kcal zmniejszymy ![]() No walnięta... Biegam po godzinie minimum, endomondo może 100% dokładności nie ma ale spalam ok 700-800kcal, przyjmuje 1500kcal i chcą zmniejszać ? No helloł ![]() To napisałam do innej, trochę bardziej ogarnięta była i powiedziała że po każdym treningu mam dodawać posiłek z białka + węgli np. owoców. Tak też dziś zrobiłam - zjadłam serek wiejski lekki+grejpfruta z łyżką dżemu ![]() Potem po kolacji chciało mi się słodkiego - to gruszkę jeszcze zjadłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny dziś nowy dzień i nowe możliwości
![]() Miłego dietowania!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
kala2505 : w miare dobry ale dopiero po pełnej kuracji powiem Wam czy warty polecenia. Nazywa się African Mango, zamówiłam na Allegro. Tyle co na razie moge powiedzieć, to tyle że podkręca temperature ciała przez co metabolizm mi przyspieszył i faktycznie nie chce się tyle za przeproszeniem żreć.
![]() Pozdrawiam ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.