2007-01-27, 19:47
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
dream matte mousse, gruszkowy yves rocher - WSZYSTKO wymienię na wanilię
nieaktualne
Co mam?
Mazidłowe:- Kwas mlekowy 30% ze sklepu Fitomedu - w opakowaniu 150ml jest ponad 110ml. Data ważności 20.04.2007
- Olej z nasion czarnej porzeczki z Mazidel - z 60g zostało dobrze ponad 50g. Data ważności 05/2007.Etykieta nieco zaolejowana, ale zawartosc w swietnym stanie
.
Popularne:- dream matte mousse - maybelline, odcien 021 nude. słoiczek niemal nietkniety, dwa razy użyłam.
- Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Poire. Woda o zapachu gruszki. Śliczna, ze 100 ml we flakoniku jest ok 40ml.
- Dove Summer Glow dla skóry normalnej do ciemnej, z 250 ml zostało 100 ml.
- Kallos Bioactiv, Balsam Rewitalizujący ph 4. W 500ml opakowaniu jest ok 300ml. Opakowanie (plastikowa butelka) nieco zszargane: wgniecione i rozmokła etykieta, ale zawartość jak najbardziej w porządku.
Czego łaknę? - któregoś z poniższych kosmetyków- balsam i żel do kąpieli waniliowy z serii Plaisirs Nature, Yves Rocher
- balsam waniliowe masło Polleny Ewy
- budyń wyszczuplająco - modelujący do ciała Dax Cosmetics
- mleczny mus do ciała Beauty Milky - Bielendy
- mleczko do ciała vanilla - Bielendy
- ew. cienie do oczu APC
- łaknę też chociaż odrobiny wody/żelu pod prysznic Tesori d'Oriente w zapachach białe piżmo/kwiat lotosu
Jak widać chodzi głównie o to żeby nie było z Avonu, nawilżało/myło ciało i pachniało mi wanilią . Zapraszam do wymiany!
Edytowane przez mintle
Czas edycji: 2007-06-05 o 12:35
Powód: zapomniałam o jeszcze jednej swojej zachciance ;)
|
|
|