|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Złamania
Wybaczcie kobietki, że akurat tutaj ale nie mam gdzie tego wlepić
![]() Mam pytania do was... 20 maja miałam wypadek. W wyniku otwarte złamanie trzonu kości piszczelowej z przemieszczeniem. Kość zespolona gwoździem śródszpikowym (operacja była 27.05) i 4 śruby podtrzymujące. W sumie byłam już na kilku kontrolach. Od ostatniej mineły dwa tygodnie. Za dwa tygodnie mam nastepną i lekarz ma stwierdzić czy zrosty sa wystarczające żebym mogła obciążać nogę. Mam więc do was takie pytania... Czy wiecie ile średnio zrasta się kość piszczelowa (mam16 lat)? Co moze przyspieszyć zrastanie się kości i regenerację mieśnia? Wiem, ze pewnie wapń na kośc a na mięsien magnez, ale pewna nie jestem co do mięśnia? Jakie ćwiczenia najlepsze są na nogę w takim przypadku? Boję się troche, że jak za dwa tygodnie pojadę do chirurga to mi powie że jeszcze trzeba poczekać a ja w tym roku idę do nowej szkoły i musiałabym do szkoły o kulach iść, co raczej nie wyda, bo jak po schodach gdzieś spadne to bedzie nastepny problem Pozdrawiam saper18
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Złamania
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

-->klik-->