|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
matowa mieszana
Wizażanki ratujcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: matowa mieszana
nie znam żadnego kremu nawilżającego, który zmatowiłby skórę, a wypróbowałam już chyba wszystkiego.
Obecnie używam kremu matującego z Dax cosmetics perfecta cera mieszana, ale prawie wcale nie matuje i w dodatku zapycha pory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Cgodzi mi o to, żeby skórę tak nawilżyc, żeby nie wytwarzała tyle sebum...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
na mnie nawilżająco i zarazem matująco działa apteczny krem alantan plus- na wizazu czytałam, że na inne osoby też tak działa chociaż w zasadzie on takich właściwości mieć nie powinien bo jest silnie nawilżający
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Chciałabym o nim poczytać, ale na KWC nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja używam krem Normaderm z Vichy i gorąco polecam
![]() po 1 nawilża, a po 2 skóra mi się po nim nie świeci, choć miałam z tym wielkie problemy, a po 3 zwalcza zaskórniki, niedoskonałości. Co prawda cena jest wysoka (ok.60zł), ale jak dla mnie ten krem jest boski. Poleciłam go mojej koleżance, która ma już kupić kolejne opakowanie, a w ten weekend kupujemy sobie z siostra po jednym, bo jest promocja z Vichy, że do kremu otrzymujesz gratis płyn micelarny 200ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Obecnie używam matującego kremu z serii Nivea Visage (na załączonym zdjęciu). Jest lepszy, niż matujący krem od Daxa (ten, o którym pisała Paulettka), bo przynajmniej nie zapycha porów, ale to jeszcze nie to, czego bym od kremu matującego oczekiwała. Radzi sobie z nosem i brodą, ale czoło po krótkim czasie zaczyna się błyszczeć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja używam Perfecta cera mieszana i jestem nawet zadowolona! Myje buzie żelem Nivea visage (jest super) i zastanawiam się czy nie używać kremu matującego z tej samej serii! a jest osobny na noc i na dzień????????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.