|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Dla studentów w trakcie sesji:P
http://ministrona.pl/pi/kalkulator.xls
S.E.S.J.A. - Systematyczna Eliminacja Słabych Jednostek Akademickich:P Odwala mi już od tej sesji, a jeszcze 2 examy przede mną Jak tam z Wami, co??
Edytowane przez Fifty50 Czas edycji: 2007-01-27 o 23:58 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla studentów w trakcie sesji:P
Heheh ja nie jestem studentką, ale odwala Ci tzn.? Bo moja siostra jak ma egzaminy to zawsze takiej głupawy dostaje ze nie moge z nia wytrzymać
Może nie tylko ona tak ma
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Odwala mi kompletnie:P W sensie mam już dość i momentami czuję się jak naćpany po sesyjce z historią gospodarczą czy makroekonomią:P O matmie i prawie nie wspominam;P Jeszcze trochę to mi białe króliczki zaczną po biurku biegać;D Jak zdam tę sesję to będę jak Neo z Matrixa po budynkach skakać:P Z radości oczywiście
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe
ja juz mam za soba 5 egzaminow i 15 zaliczen, wiec juz wiecej za mna niz przed jeszcze tylko 2 egzaminy w tym tygodniu i koniec (nie licze eksternistycznych zaraz po sesji, bo to banaly )w srode wieczorem ide swietowac (mam nadzieje, ze juz nic nie zdaze spieprzyc i bedzie co swietowac )
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Apropo świętowania: po ostatnim kombo złożonym z makroekonomii i matematyki w jednym dniu (sic!) świętowałem tak, że 3 dni do siebie dochodziłem:P Następnego dnia po świętowaniu miałem kolokwium z informatyki, o którym zapomniałem i pojechałem jeszcze "lekko zawiany" (tj. bardziej mocno niż lekko) ale zaliczyłem na 4, pomimo trudności z opanowaniem myszy i wyjątkowo skomplikowanym trafieniu w przycisk "start", żeby otworzyć odpoweidni programik:P O czytaniu poleceń do zadania nie było nawet mowy
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet na jeden. bo wracam z jednego egzaminu i szybko ucze sie na nastepny... ale po sesji sobie odbije. byle do srody
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Exel świetny! Ide się uczyć bo mnie już rektor ma na muszce...
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie syudenciaki! Mi jeszcze jeden został(resztę udało mi się zaliczyć przed sesją i były to "0"),ale mam go za tydzień,więc jeszcze nie czas na naukę.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
przede mna dwa jeszcze :/
ale nie wiem czy poprzednie zdalam , wiec .... niekumacja! ![]() ..help?
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
a ja się czuję przyzwyczajona do sesji,a raczej nigdy nie czuję,że ją mam,przynajmniej nie w zimowym semestrze
![]() u mnie cały rok to jak jedna wielka sesja......
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
tzn no u mnie tez
![]() kolo za kolem itd, czasami nawet zaliczenia sa trudniejsze niz egzamin ale obecnie mam same dupne przedmioty na egzaminach i mozna sie zalamac :/nu to wracam do "nauki"
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

Jak tam z Wami, co??

Może nie tylko ona tak ma
)

nawet na jeden. bo wracam z jednego egzaminu i szybko ucze sie na nastepny... ale po sesji sobie odbije. byle do srody