|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rzabbocop
|
Do Oli :)_
Zgłaszam sie w pełnej gotowości [img]icons/x_blada.gif[/img]
Żem wystosowała do Cię epistołę na @ [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Do Ewci :)_
mmmcmooook [img]icons/icon7.gif[/img]zabo Ty moja kochana
![]() ![]() [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1list.gif[/img] ps.wlasnie grzebie w czelusciach forum, bo mi sie pare wątpliwosci nasuneło na mózg i jakos rozwiac ich nie moge..[img]icons/icon12.gif[/img] A Gadzina to jest? [img]icons/icon12.gif[/img] widze, ze byla ![]() [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: Ogryzku drogi ;)
Ola napisał(a):
> A Gadzina to jest? [img]icons/icon12.gif[/img] widze, ze byla ![]() Cześć - jestem, jestem [img]icons/icon12.gif[/img] przy monitorku, ale dziś Wam potowarzyszę raczej tylko duchem, bo chwilowo mam ferie w wydaniu dziecka inżyniera [img]icons/icon12.gif[/img] czyli ze stertą opisów technicznych do proj. budowlanych. Muszę to na jutro zrobić [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Re: Najdrozsza Gandziu;)
[img]icons/icon7.gif[/img] śkoooda [img]icons/icon12.gif[/img]
Brakuje mi Waszej Zołzowatości [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1list.gif[/img] ale jak mus to mus [img]icons/icon12.gif[/img] Ps. A ja mam jutro woooolne, lalalaaaa.. [img]icons/icon7.gif[/img] i nie mam ferii, a mam wolne [img]icons/icon12.gif[/img]
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Re: Najdrozsza Gandziu i Ogryzku;)
Śkoda, śkoda nie nauciem sie dzisiaj od Was nowych słówek [img]icons/icon32.gif[/img] [img]icons/1nie.gif[/img]
Tak lubie jak Wy sie [img]icons/1klotnia.gif[/img] No trudno, zaczekam do jutra, tymczasem moja edukacja idzie w las [img]icons/icon9.gif[/img]
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Re: Najdrozsza Gandziu i Ogryzku;)Dori:)
lubis? serio? [img]icons/icon12.gif[/img] aj tez lubie Gandzie i lubie sei z nią droczyc [img]icons/icon12.gif[/img] eeeehhh
![]() ![]() Dori [img]icons/1list.gif[/img] a naprawde na Dominika mówisz "Gadzino" ? [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.