|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Prośba o wypełnienie ankiety .
Możecie mi pomóc odpowiadając na te pytania.
1. Co chciałabyś/chciałbyć zmienić w swoim mieście ? 2. Na jakiego polityka będziesz głosować ? 3.Najlepszy polski serial/program ? 4. 3 cech idealnej kobiety/ mężczyzny Wiem,że pytania są bezsensu ale jak mus to mus. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Prośba o wypełnienie ankiety .
A po co mamy odpowiadać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
pytanie drugie chyba nie jest już aktualne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Prosisz, masz.. widocznie do czegos jest ci to potrzebne....;P
1.-wiecej sklepów, lepsze drogi, 2.- nie głosuje i nie bede głosowac. 3.-Na wspolnej, M jak miłosc 4.- idealna kobieta: zadbana, chetna na seks, inteligentna idealny mezczyzna:zadbany, chetny na seks, inteligentny
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Więcej pubów i imprez
2. PO i Tusk 3. Program- You Can dance Serial- Zmiennicy ![]() 4. Szczerość, wdzięk, inteligencja
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Jest mi to potrzebne do szkoły ;p
Tak wiem,że to 2 nie aktualne ale mi potrzebne Dzięki ; * |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
jak promyczek słońca....
|
A do czego ta ankieta? Bo muszę wiedzieć, skoro odpowiadam.
1. Przede wszystkim, żeby zakończyły się te wszystkie remonty ulic i korki z tym związane. Ponadto, żeby było więcej miłych i ciekawych miejsc na wieczorne wypady i nie tylko, bo tak naprawdę człowiek nie ma gdzie iść. No i żeby nie było takiego tłoku w galeriach! Bo człowiek nawet spokojnie butów nie może kupić. 2. Już po wyborach. ![]() 3. Oglądam tylko "M jak miłość" u rodziców, z przyzwyczajenia i nudów (nie zawsze) a tak to nawet nie wiem jakie seriale są. No może jeszcze czasem "Miodowe lata". Wolę filmy na dvd, telewizji jakoś prawie nie oglądam (mogłabym się obejść bez telewizora i nawet ostatni rok nie miałam go). A "Skazanego" już dawno w internecie obejrzałam. 4. Ważne cechy? Tylko 3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Up !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
jak promyczek słońca....
|
Bo jak ja oglądam te wypowiedzi naszych polityków i widzę, co oni tam w rządzie robią i o co sie wiecznie kłócą to aż mnie nosi! Szkoda moich nerwów. TŻ bardziej cierpliwy jest i bardziej tym się interesuje, a że ja chcę być dobrą obywatelką i uczestniczyć w wyborach, to zawierzam jego rozsądkowi. W końcu mamy podobne poglądy, jak nie takie same. Lepsze to niż odhaczanie byle czego, jak to czasami niektórzy robią. Sami mi powiedzieli, że zaznaczają byle co, bo co ma być i tak będzie. Albo kierują się ulotkami, które dostali na ulicy. ![]() Bez komentarza. Co do pytania do czego potrzebna jest ankieta, nie zauważyłam go, choć czytałam całość. Sorry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.