Kastrowanie chemiczne pedofili - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-25, 12:34   #1
zagubiona89r
Zakorzenienie

Kastrowanie chemiczne pedofili

http://www.sfora.pl/Pedofile-beda-pr...trowani-a11909

Osobiście jestem zdecydowanie na tak. Aczkolwiek poszukam sobie tej uchwały bo jeśli jest tak jak w cytowanym artykule to zdaje się mieć lukę:

"Nie wolno już też potajemnie nagrywać seksu z własną dziewczyną gdy ona o tym nie wie i umieszczać filmów albo zdjęć na sieci. Grozi za to do 5 lat więzienia - tłumaczy gazeta."

A dziewczyna chłopaka to już może?

Osobiście popieram tą uchwałę i tą mówiącą o tym, że od następnej kadencji sejmu (bo prawo nie działa wstecz), a sejmie i senacie nie będą mogły zasiadać osoby skazane prawomocnym wyrokiem. Czyli dość kryminalistów w parlamencie.

Jeszcze tylko z gwałcicielami mogliby coś zrobić

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 12:48   #2
paula78
Zakorzenienie

Dot.: Kastrowanie chemiczne pedofili

Jestem na tak.
I faktycznie coś z gwałcicielami tez powini zrobić.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 12:52   #3
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Jestem na tak.
I faktycznie coś z gwałcicielami tez powini zrobić.
Ja ostatnio poszłam do krawca zanieść spodnie do naprawy i własnie w radio coś na ten temat mówili. Krawiec - Pan, komentował to z drugim Panem - no tak, pedofilię ukrócic, jaja przy D* uciąć, wykastrować... bo gwałciciele to zawsze dorosłą babę zgwalcą, a nigdy nie wiadomo czy sama nie prowokowała, a dziecko to dziecko.

I tak się zastanawiam jaki procent społeczeństwa ma takie samo zdanie na temat gwałcicieli jak tamci dwaj panowie... którzy gdzies tam jakby mieli na myśli - jak babę zgwałcili, to sama sobie winna.

Odnośnie tematu, popieram.
Stary 2009-09-25, 13:04   #4
zagubiona89r
Zakorzenienie

Co do tych gwałcicieli, jak słyszę teksty:

- bo w sukience była
- bo mini miała
- bo dekolt duży
- bo miała makijaż prowokujący
- bo włosami prowokowała takie długie na wyobraźnie działające spinać powinna
- bo dawała sygnały a potem nagle jej się ubzdurało, że nie

Jak słyszę takie teksty to mi się nóż w kieszeni otwiera. Nie znaczy nie i koniec i nie ma co sobie do tego dorabiać ideologi jakiejś... Łapy przy sobie trzymać i tyle. A przez takie głupie stereotypy dziewczyny potem się boją gwałty na policje zgłaszać bo się boją opini łatwej, prowokatorki itd itp... przecież to dziewczyna jest w tej sytuacji ofiarą, a nie "biedny" pan gwałcący bo go sprowokowano...

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
Stary 2009-09-25, 13:08   #5
Pimpolinka
Raczkowanie

GG do Pimpolinka

Calkowicie sie zgadzam

09.07.2009
Pimpolinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 13:10   #6
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja ostatnio poszłam do krawca zanieść spodnie do naprawy i własnie w radio coś na ten temat mówili. Krawiec - Pan, komentował to z drugim Panem - no tak, pedofilię ukrócic, jaja przy D* uciąć, wykastrować... bo gwałciciele to zawsze dorosłą babę zgwalcą, a nigdy nie wiadomo czy sama nie prowokowała, a dziecko to dziecko.

I tak się zastanawiam jaki procent społeczeństwa ma takie samo zdanie na temat gwałcicieli jak tamci dwaj panowie... którzy gdzies tam jakby mieli na myśli - jak babę zgwałcili, to sama sobie winna.

Odnośnie tematu, popieram.
niestety chyba sporo osob tak mysli ,poodbne zdanie usłyszałam w kręgu rodzinnym :jak sie ubrała jak dz.. to czego sie spodziewała " no krew mnie zalała ale nie wchodzilam w dyskusje bo jak tu z idiota dyskutować .

Stary 2009-09-25, 13:12   #7
Asienka187
Zakorzenienie

Hmm... tylko kto bedzie za to płacił? Zgaduje, że podatnicy. A przecież te zastrzyki trzeba co jakis czas powtarzac, bo nie jest to trwała kastracja ( i na pewno nie tania).
Jestem za kastracją mechaniczną, ale chemiczna to juz krok na przód.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 13:36   #8
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
Hmm... tylko kto bedzie za to płacił? Zgaduje, że podatnicy. A przecież te zastrzyki trzeba co jakis czas powtarzac, bo nie jest to trwała kastracja ( i na pewno nie tania).
nie ważne kto płaci, kij w nerki, byle by było to sprawnie i szybko wcielone w życie i żeby przy okazji komus się nie zachciewało wyszukiwac paragrafów żeby bronić potencjalnego gwałciciela/pedofila przed kastracją
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 13:38   #9
magica
Wtajemniczenie

GG do magica

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość

- bo w sukience była
- bo mini miała
- bo dekolt duży

Jak słyszę takie teksty to mi się nóż w kieszeni otwiera. Nie znaczy nie i koniec i nie ma co sobie do tego dorabiać ideologi jakiejś... Łapy przy sobie trzymać i tyle. A przez takie głupie stereotypy dziewczyny potem się boją gwałty na policje zgłaszać bo się boją opini łatwej, prowokatorki itd itp... przecież to dziewczyna jest w tej sytuacji ofiarą, a nie "biedny" pan gwałcący bo go sprowokowano...
Masz rację, ale myślę, że dla własnego bezpieczeństwa dziewczyny po prostu nie powinny się tak ubierać(w sensie BAAARDZO prowokująco)- bo to logiczne, że bedą prowokować panów. Po co zwiększać ryzyko bycia zgwałconą? Co nie znaczy, że myślę, że dziewczyna jest sama sobie winna-absolutnie nie!

JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik

to słowo(nie "te słowo")
bynajmniej=wcale, w ogóle
magica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 13:53   #10
Dotka90
Zakorzenienie

Tylko co w przypadku, gdy dziecko sobie zmyśli molestowanie, a facet jest niewinny?
Wiem, że takich przypadków jest niewiele, ale jednak są.
To jest dla mnie to samo,co z karą śmierci - byłabym za, ale właśnie zawsze budzi we mnie sprzeczne uczucia fakt, że oskarżony i skazany może być niewinny. Różnie bywa.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 13:59   #11
niczka87
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.sfora.pl/Pedofile-beda-pr...trowani-a11909

Osobiście jestem zdecydowanie na tak. Aczkolwiek poszukam sobie tej uchwały bo jeśli jest tak jak w cytowanym artykule to zdaje się mieć lukę:

"Nie wolno już też potajemnie nagrywać seksu z własną dziewczyną gdy ona o tym nie wie i umieszczać filmów albo zdjęć na sieci. Grozi za to do 5 lat więzienia - tłumaczy gazeta."

A dziewczyna chłopaka to już może?

Osobiście popieram tą uchwałę i tą mówiącą o tym, że od następnej kadencji sejmu (bo prawo nie działa wstecz), a sejmie i senacie nie będą mogły zasiadać osoby skazane prawomocnym wyrokiem. Czyli dość kryminalistów w parlamencie.

Jeszcze tylko z gwałcicielami mogliby coś zrobić
I ja również jestem zdecydowanie na tak.

A co do gwałcicieli to mogłoby być tak: "za udowodniony gwałt - amputacja penisa". Gorzej, gdyby gwałcicielką była kobieta, bo o tym też coś czytałam (aczkolwiek nie w PL).
Stary 2009-09-25, 14:02   #12
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

- bo w sukience była
- bo mini miała
- bo dekolt duży

Ja nic nie powiem tylko zrobię tak:
A jak biedny mężczyzna nie potrafi przy sobie ch... utrzymac, to jego problem i on powinien być ukarany, a nie kobieta, która ma świete prawo ubierać sie jak tylko jej fantazja do głowy przyjdzie!

Cytat:
Oczywiscie, ze my - podatnicy. I szlag mnie trafia jak słysze, że zamiast takiego debila potraktować ostrym narzędziem, będą szły ciężkie pieniadze na zastrzyki dla jakiegoś zboczeńca. A mozna by je było wydać na tych, którzy pomocy medycznej rzeczywiscie potrzebują. No ale cóż, w tym chorym kraju jeszcze przez długi czas żadnych sensownych działań nie bedzie.
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 14:02   #13
kermitowa
Zadomowienie

Za kastracja chemiczna jestem jak najbardziej na tak.
A co do gwalcicieli prawo powinno byc bardziej stanowcze i surowsze, bo jak sie slyszy czasem ile dostaja za gwalty to az sie wierzyc nie chce ;/
Stary 2009-09-25, 14:03   #14
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magica Pokaż wiadomość
Masz rację, ale myślę, że dla własnego bezpieczeństwa dziewczyny po prostu nie powinny się tak ubierać(w sensie BAAARDZO prowokująco)- bo to logiczne, że bedą prowokować panów. Po co zwiększać ryzyko bycia zgwałconą? Co nie znaczy, że myślę, że dziewczyna jest sama sobie winna-absolutnie nie!
A co znaczy bardzo prowokująco? Bo ja podam przyklad z siebie samej - ubrana do pracy - biała koszula dopasowana, do tego czarna ołówkowa spódnica z wysokim stanem i szpilki. Prawie mundurek, prawda? A idąc ulicą usłyszałam naprawdę, naprawdę niewybredny komentarz o rżnięciu dupy. Skoro mundurek wywołuje takie uwagi u jednych, to u innych może wywolać wrażenie prowokacyjnego stronu albo prowokacyjnego sposobu bycia, bo kobieta idąc na szpilkach tyłkiem rusza
Stary 2009-09-25, 14:13   #15
niczka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kermitowa Pokaż wiadomość
Za kastracja chemiczna jestem jak najbardziej na tak.
A co do gwalcicieli prawo powinno byc bardziej stanowcze i surowsze, bo jak sie slyszy czasem ile dostaja za gwalty to az sie wierzyc nie chce ;/
Nie tylko za gwałty, ale ogólnie... ;| Najśmieszniejsze są wyroki w zawieszeniu... co to za wyrok? Dla mnie żaden... No coż chyba przez jeszcze długi czas nic z tym nie ruszy w przód, że tak powiem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 14:40   #16
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magica Pokaż wiadomość
A ja się z tym nie zgodzę. Ok są dziewczyny ubierające się bardzo prowokująco, ale co z tego? Czy to jakoś usprawiedliwia, że facet przy sobie łapek nie trzymał? Kobiety powinny o siebie dbać to fakt... ale to nie znaczy też, że nie mogę ubrać spódnicy bo jakiś zbok będzie się czuł prowokowany... Poza tym czasami normalnie ubrana dziewczyna prowokuje bo koleś stwierdza, że jej dżinsy pupe opinają... Co do chodzenia po ciemku np, ja muszę jakoś z uczelni o 20 dostać się na pks na transport do domu. Zwykle odprowadza mnie przyjaciel, studiujemy razem a mu po drodze, ale 2 razy zdarzyło mi się iść samej. Dupa ze mnie marna bo z 15 kg nadwagi, zima była więc miałam płaszczyk ubrany taki do kolan i kozaki wysokie (żadne połyskliwe i na 3 cm kaczuszce) i spódnice wystającą z 3 cm za płaszcz... A taka para oprychów tak mnie nastraszyła, że szok... Bo najpierw rzucali niewybrednymi tekstami potem się przyczepili i zaczęli zaczepiać (jeden klepnął mnie w tyłek...) gdyby nie to, że akurat przypadkiem szedł znajomy i mnie wybawił to nie wiem jakby to się skończyło.

Prawda taka, że jak faceta fiutek świerzbi a na dziwki nie chce wydać to nic nie ma znaczenia i on nijak nie jest prowokowany. Po prostu myśli, że mu wolno, bo i tak go nie złapią bo to i tamto, to sobie bierze co chce

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Tylko co w przypadku, gdy dziecko sobie zmyśli molestowanie, a facet jest niewinny?
To jest dla mnie to samo,co z karą śmierci - byłabym za, ale właśnie zawsze budzi we mnie sprzeczne uczucia fakt, że oskarżony i skazany może być niewinny. Różnie bywa.
Pewnie zdarzają się takie wypadki, ale myślę, że dość rzadko (szczególnie u małych dzieci). A jeśli już to z taką osobą rozmawia psycholog, jest badana przez lekarza itd. więc moim zdaniem ryzyko pomyłki jest bardzo maleńkie.

Stary 2009-09-25, 14:43   #17
pixieland
Raczkowanie

jestem na tak!
i nie ma do tego nic prowokacja, jak by szla naga kobieta po ulicy to wolno ja zgwalcic? nie. porzadny facet jej nie tknie
pixieland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 14:59   #18
little.b.blue
Zakorzenienie

jestem za kastracją zarówno pedofili jak i "zwykłych" gwałcicieli.

Invisalign od 20/03/2016
little.b.blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 15:03   #19
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się z tym nie zgodzę. Ok są dziewczyny ubierające się bardzo prowokująco, ale co z tego? Czy to jakoś usprawiedliwia, że facet przy sobie łapek nie trzymał? Kobiety powinny o siebie dbać to fakt... ale to nie znaczy też, że nie mogę ubrać spódnicy bo jakiś zbok będzie się czuł prowokowany... Poza tym czasami normalnie ubrana dziewczyna prowokuje bo koleś stwierdza, że jej dżinsy pupe opinają... Co do chodzenia po ciemku np, ja muszę jakoś z uczelni o 20 dostać się na pks na transport do domu. Zwykle odprowadza mnie przyjaciel, studiujemy razem a mu po drodze, ale 2 razy zdarzyło mi się iść samej. Dupa ze mnie marna bo z 15 kg nadwagi, zima była więc miałam płaszczyk ubrany taki do kolan i kozaki wysokie (żadne połyskliwe i na 3 cm kaczuszce) i spódnice wystającą z 3 cm za płaszcz... A taka para oprychów tak mnie nastraszyła, że szok... Bo najpierw rzucali niewybrednymi tekstami potem się przyczepili i zaczęli zaczepiać (jeden klepnął mnie w tyłek...) gdyby nie to, że akurat przypadkiem szedł znajomy i mnie wybawił to nie wiem jakby to się skończyło.

Prawda taka, że jak faceta fiutek świerzbi a na dziwki nie chce wydać to nic nie ma znaczenia i on nijak nie jest prowokowany. Po prostu myśli, że mu wolno, bo i tak go nie złapią bo to i tamto, to sobie bierze co chce

Pewnie zdarzają się takie wypadki, ale myślę, że dość rzadko (szczególnie u małych dzieci). A jeśli już to z taką osobą rozmawia psycholog, jest badana przez lekarza itd. więc moim zdaniem ryzyko pomyłki jest bardzo maleńkie.
Ale niestety jest i to jest jedyny fakt, który trochę mnie zniechęca i do takich posunięć i do kary śmierci.
Bo nikt by jednak nie chciał zostać wykastrowanym, mimo, że był niewinny, ani tym bardziej zabity. Ani nikt by nie chciał, żeby spotkało to kogoś z naszych bliskich.

P.S. Tak na marginesie - to jest temat o PEDOFILACH, a nie GWAŁCICIELACH, nie wiem, czy niektórzy tak się przejęli dyskusją, że nie widzą nawet tytułu, ale ja tylko przypominam
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 15:09   #20
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

kastrowac hurtowo

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 15:16   #21
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Ale niestety jest i to jest jedyny fakt, który trochę mnie zniechęca i do takich posunięć i do kary śmierci.
Bo nikt by jednak nie chciał zostać wykastrowanym, mimo, że był niewinny, ani tym bardziej zabity. Ani nikt by nie chciał, żeby spotkało to kogoś z naszych bliskich.

P.S. Tak na marginesie - to jest temat o PEDOFILACH, a nie GWAŁCICIELACH, nie wiem, czy niektórzy tak się przejęli dyskusją, że nie widzą nawet tytułu, ale ja tylko przypominam
Wydaje mi się, że trzeba wziąć też pod uwagę kwestie prawną. Dopóki komuś się nie udowodni winy jest niewinny. Poza tym wydaje mi się, że będzie różna rozpiętość od więzienia po kastrację a nie tylko kastracja (w aż tak surowe polskie prawo nie wierzę). Poza tym w wypadku zeznań jednego dwójki dzieci i BRAKU dowodów (zdjęć, filmików, zeznań niezwiązanych z nikim świadków) ciężko będzie takiego człowieka skazać. Poza tym nawet 14 letnie dzieci nie "wyuczą" się jak mają się zachować przy psychologu by nie wyszło, że kłamią. Dodatkowo w takim wieku ja się spotkałam z przypadkami, że kłamały dziewczynki bo im np. nauczyciel postawił 1 z jakiegoś przedmiotu czy coś w tym stylu. Takie rzeczy też się bierze pod uwagę czy ktoś mógł mieć jakieś intencje. Podsumowując: wydaje mi się, że kastracja będzie w momencie gdy dowody będą niezbite: wiarygodni pokrzywdzeni, zgodna z nimi opinia psychologa i lekarza, naoczne dowody (filmy zdjęcia nagrania odwiedzane strony www z dziecięcym porno). I w takim wypadku się nie ma co zastanawiać tylko kastrować. Nie ważne jak i za ile. Ważne, że skutecznie.

Stary 2009-09-25, 15:28   #22
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
nasze pieniadz ida na takie głupoty ze w tym wypadku jednak jestem Za.

Cytat:
dziecko zmyśli ?nie sadze aby dziecko do 12 roku życia mogą zmyslić molestowanie poza tym takie dzieci są badane przez psychologa.
Znam przypadek kiedy dziewczyna -miala syna ponizej 5 roku zycia wtedy- po rozwodzie związła się z pewnym facetem ,chlopiec w jakieś zabawie z dziadkiem powiedział ,że ten partner mamy pokazywał mu siusiaka ,dziadek zareagował ,poslzi z dzieckiem do psychologa ,który stwierdził ,że mogło to mieć miejsce i chłopiec opowiadał jak to wyglądało.Na szczęscie do niczego więcej nie doszło.
Uważasz ,że chlopiec ponizej 5 roku zycia mógł to wymyslić ?

Stary 2009-09-25, 15:32   #23
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:

- bo w sukience była
- bo mini miała
- bo dekolt duży

Wedlug mnie wlasnie tak jest. Ciagle widac jak dziewczyny troszke wypija i juz sie przystawiaja do facetow. Mini, sukienki w stylu pan lekkich obyczajow... O makijazu nie wspomne...
Fakt, na pewno jest wina po stronie faceta, wcale ich nie wybielam. Ale jak widze dziewczyny na ulicy, ktore wygladaja jak... to mi sie slabo robi.
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 15:46   #24
illuvies
Wtajemniczenie

A już myślałam że się nie doczekam. Może ta kastracja będzie skutecznym straszakiem.
Bardzo mnie też cieszy to, że kryminaliści nie będą mieli wstępu do parlamentu.
illuvies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 16:02   #25
winogronek
Wtajemniczenie

Ostatnio słuchałam wypowiedzi seksuologa na ten temat i mówił że co z tego jak pozbawimy kogoś możliwości rozmnażania jak problem tkwi w głowie pedofila/gwałciciela. On i bez jaj będzie gwałcił taka jest prawda.
Moim zdaniem to powinno się ich separować od społeczeństwa w jakichś obozach pracy i tyle.

winogronek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 16:06   #26
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winogronek Pokaż wiadomość
Ostatnio słuchałam wypowiedzi seksuologa na ten temat i mówił że co z tego jak pozbawimy kogoś możliwości rozmnażania jak problem tkwi w głowie pedofila/gwałciciela. On i bez jaj będzie gwałcił taka jest prawda.
Moim zdaniem to powinno się ich separować od społeczeństwa w jakichś obozach pracy i tyle.
Kastracja chemiczna nie robi z niego tego co zrobila chirurgiczna kastracja z moimi kotami? Przepraszam, że tak porownuje absurdalnie, po prostu nie znam innego wykastrowanego stworzenia, a moje po kastracji przestały byc stworzeniami seksualnymi i myślalam, że chemiczna działa "pododobnie"? Taki osobnik nie przestanie miec popędu seksualnego, który siedzi, jakby nie patrzec w glowiie? Bo już sama nie wiem
Stary 2009-09-25, 16:12   #27
winogronek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Kastracja chemiczna nie robi z niego tego co zrobila chirurgiczna kastracja z moimi kotami? Przepraszam, że tak porownuje absurdalnie, po prostu nie znam innego wykastrowanego stworzenia, a moje po kastracji przestały byc stworzeniami seksualnymi i myślalam, że chemiczna działa "pododobnie"? Taki osobnik nie przestanie miec popędu seksualnego, który siedzi, jakby nie patrzec w glowiie? Bo już sama nie wiem
Dobrze kombinujesz, to siedzi w głowie i mogę nawet podać przykład znajomego psa który pokrył sukę pół roku po kastracji,małych z tego nie było ale do aktu doszło, więc sami widzicie problem nie zniknie, zresztą podczas tej audycji zadzwonił koleś który przyznał się że ma pociąg do dzieci i wie że to złe ale jest to silniejsze od niego, to jest choroba psychiczna

winogronek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 16:38   #28
Asienka187
Zakorzenienie

Z tego co mi wiadomo w kastracji chemicznej wstrzykuje się cyproteron ktory sprawia, że organizm przestaje reagować na testosteron co prowadzi do zmiejszenia popędu seksualnego. Są również inne skutki uboczne jak zanik zarostu, zahamowanie produkcji nasienia.
Z tego co słyszałam moze to też prowadzić do depresji seksualnej.
Stary 2009-09-25, 16:59   #29
rapifen
Zakorzenienie

Dla pedofilii BEZWZGLĘDNIE. Dla gwałcicieli to zależnie od tego jak to wyglądało - czy byli świadomi swoich czynów, pod wpływem środków, czy to była seria brutalnych gwałtów i maltretowania...

zachęcam do obejrzenia, na prawdę warto
http://www.joemonster.org/filmy/1910...kaze_pedofilu_

Cytat:
Wedlug mnie wlasnie tak jest. Ciagle widac jak dziewczyny troszke wypija i juz sie przystawiaja do facetow. Mini, sukienki w stylu pan lekkich obyczajow... O makijazu nie wspomne...
Fakt, na pewno jest wina po stronie faceta, wcale ich nie wybielam. Ale jak widze dziewczyny na ulicy, ktore wygladaja jak... to mi sie slabo robi.
A mi się słabo robi jak czytam takie wypowiedzi jak twoja :|

Edytowane przez rapifen
Czas edycji: 2009-09-25 o 17:01
rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 17:07   #30
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rapifen Pokaż wiadomość
Dla pedofilii BEZWZGLĘDNIE. Dla gwałcicieli to zależnie od tego jak to wyglądało - czy byli świadomi swoich czynów, pod wpływem środków, czy to była seria brutalnych gwałtów i maltretowania...

zachęcam do obejrzenia, na prawdę warto
http://www.joemonster.org/filmy/1910...kaze_pedofilu_

A mi się słabo robi jak czytam takie wypowiedzi jak twoja :|
Czyli wina lezy TYLKO po stronie faceta, tak?
Nawet jesli taka panna wymachuje mu d. przed oczami, nosi wyzywajace stroje i sie do kazdego przystawia? A pozniej placz, ze ja facet skrzywdzil. To sie mogla szanowac.
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości