|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wybrałam suknię, ale co do niej?
Wybrałam suknię, teraz mam problem z bukietem. Która z Was ma blade pojęcie jaki kształt bukietu i kwiat mógłby pasować do niej? Dodam, że suknia śnieżna biel, ja jestem niska (160cm) i marzę o kwiatach w kolorze herbacianym (ale nie ostrym pomarańczowym). Myślę o bukiecie w kształcie torebki, której uchwytem byłby kawałek materiału z sukienki... Bo moja sukienka jest taka hmmm... zadziorna, frywolna (hehehe) i tak mi się wydaje, że torebka by tu pasowała. Zresztą sama nie wiem, co tu będzie pasowało...
![]() ![]() ![]() Pomóżcie proszę ![]() Moja sukienka: http://www.antra.pl/zuzanna.html
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybrałam suknię, ale co do niej?
fajnie, że się podoba
![]() Czekam na Wasze pomysły ![]() Wklejam mój, ale nie jestem przekonana
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
suknia mi sie podoba!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dół sukienki śliczny, ja też miałam falbany. Na górze miałam małe rękawki, bo nie podobają mi się odkryte ramiona w sukniach ślubnych. Ale ogólnie suknia bardzo w moim stylu. Ja brałam slub w październiku i miałam bukiet tradycyjnego kształtu tylko że składał się z gałązek, liści, jabłuszek rajskich, dziekiej rózy i trzech żóltych róż, we włosach miałam takie same żółte róże jak w bukiecie. Wszystko ładnie sie kopmonowało. Ale jestem skromna
![]() Teraz korzystam z laptopa, ale jak będa mogła to Ci wkleję zdjęcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Suknia przepiękna lecz co do bukietu Ja również nie doradze bo każdy ma swój gust!
Mnie osobiście bardzo podobają się bukiety z kalii, lecz kalia jest typowym kwiatem pogrzebowym i mówi się że przynosi pecha!Lecz bukiety piękne! Ja mam ślub za rok i sama nie jestem jeszcze pewna czy się na kalie zdecyduje! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Śliczniutka.
Ja miałam bukiet z białych tulipanów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie będę tutaj założycielce wątku śmieciła swoimi zdjęciami z kaliami, więc umieszcze je za sekunde na "bukiety slubne "takie przykładowe. Pozdrawiam ![]() P.S Ryba82 suknia jest bardzo ładna, uwielbiam takie czyste biele.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Wprawdzie angielska stronka ale możesz się na niej wzorować:
http://www.budget-bride.com/calla%20lily%20bouquets.htm Ja widziałabym cię w czymś delikatnym np:
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Wklejam Ci mój bukiet i sukienkę. Starałam się. żeby wszystko do siebie pasowało:
Edytowane przez jolineczka Czas edycji: 2008-04-22 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj tulipany - piękne kwiaty, strasznie do mnie przemawiają takie bukiety z samych, jednokolorowych tulipanów ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jolineczka - muszę Ci to napisać - wygladałaś pięknie, wszytko mi się podoba od sukni, poprzez bukiet po róże we włosach i butonierkę Twego męza ![]() Dziewczyny jesteście niezastąpione ![]() Cieszę się, że suknia Wam się podoba - mi też, choć według mnie były od niej dużo dużo ładniejsze, lecz oczywiście przymiarki wszytko zweryfikowały i jak ją założyłam to wiedziałam, że to ta i żadna inna ![]() W takim razie podpowiedźcie coś na temat biżuterii? Jaki kształt naszyjnika - łańcuszka, co tu będzie pasować, może cyrkonie jakieś? ![]() Wklejam piękne tulipany - one mają swój urok jeśli występują w bukiecie samotnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kusi mnie jeszcze taki kształt bukietu, bo pasowałby do skosu sukni
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Widze, że gustujesz w bukietach "torebeczkach" moze i taka bedzie dla Ciebie odpowiednia?
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
o ile sie nie myle to moja znajoma taka miala. Ona tez jest niska.
Emilowe całusy ![]() Edytowane przez nel_a Czas edycji: 2007-03-19 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sukienka była szyta ze wzoru tylko górę zmieniłam. Nie chciałam welonu tylko toczek, ale jednak postawiłam na tradycję. Welon miałam długi (tak do kolan) ale z tyłu upięty nisko, zeby nie było go z przodu widać ![]() Jeżeli chodzi o biżuterię to miałam łańcuszek z białego złota z medalikiem Matki Bożej w formie serduszka, do tego kolczyki wkręty z cyrkoniami troszkę podłużne (kupione dzień przed weselem ![]() ![]() Przepraszam, że mówię o sobie ale Tobie właśnie takie rozwiązanie tez bym propnowała. Twoja suknie jest piękna, ale już sama w sobie bogata, więc trzeba uważać z drobiazgami ![]() O właśnie. Idealnie wyglądała! O to mi chodziło! Miała fajną ozdobę na szyję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie
![]() ![]() ![]() ![]() [QUOTE=jolineczka;3951323]Musze się pchwalić, że bukiet jest mojego pomysłu a pani kwiaciarka odwzorowała moje nadzieje z nim związane. Sukienka była szyta ze wzoru tylko górę zmieniłam. Nie chciałam welonu tylko toczek, ale jednak postawiłam na tradycję. Welon miałam długi (tak do kolan) ale z tyłu upięty nisko, zeby nie było go z przodu widać ![]() Jeżeli chodzi o biżuterię to miałam łańcuszek z białego złota z medalikiem Matki Bożej w formie serduszka, do tego kolczyki wkręty z cyrkoniami troszkę podłużne (kupione dzień przed weselem ![]() ![]() Przepraszam, że mówię o sobie ale Tobie właśnie takie rozwiązanie tez bym propnowała. Twoja suknie jest piękna, ale już sama w sobie bogata, więc trzeba uważać z drobiazgami ![]() Powinnaś jakieś prawa autorskie mieć do bukietu ![]() ![]() Masz rację - przy zuzi łatwo o efekt przeładowania, skoro suknia bogata to reszta musi być skromna ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Faktycznie
![]() ![]() ![]() ![]() [QUOTE=jolineczka;3951323]Musze się pchwalić, że bukiet jest mojego pomysłu a pani kwiaciarka odwzorowała moje nadzieje z nim związane. Sukienka była szyta ze wzoru tylko górę zmieniłam. Nie chciałam welonu tylko toczek, ale jednak postawiłam na tradycję. Welon miałam długi (tak do kolan) ale z tyłu upięty nisko, zeby nie było go z przodu widać ![]() Jeżeli chodzi o biżuterię to miałam łańcuszek z białego złota z medalikiem Matki Bożej w formie serduszka, do tego kolczyki wkręty z cyrkoniami troszkę podłużne (kupione dzień przed weselem ![]() ![]() Przepraszam, że mówię o sobie ale Tobie właśnie takie rozwiązanie tez bym propnowała. Twoja suknie jest piękna, ale już sama w sobie bogata, więc trzeba uważać z drobiazgami ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Myślalałam nawet o opatentowaniu mojego wynalazku
![]() ![]() Największa jest satysfakcja, kiedy florystka, która zrobiła tysiące slubnych bukietów nie mogła się nadziwić moim wymysłom poczym stwierdziła, że jest prześliczny i nigdy takiego nie robiła ![]() ![]() Wychwaliłam się pod niebiosa! Ale naprawdę byłam zadowolona ze swojego wyglądu a to bardzo przenosi się na całą atmosferę ślubu i wesela, więc warto o wszystko się zatroszczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Niestety nie potrafię Ci doradzić, co do bukietu ale chciałam powiedzieć, że wybrałaś sobie prześliczną suknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Suknia piękna nie jest bezowata
![]() Wkleje moje propozycje.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.