|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Krostki....
Witam.. od jakichś 5 miesięcy mam ciągle pełno krostek na trawzy...!!
wiem ze to z powodu okresu dojrzewaniaa...mam 15 lat... ale bez przesady ![]() ![]() nie wiem co juz robic... chodze od poltora miesiaca do dermatologa.. ale lekarstwa od niego nie pomagaja.. czemu dawniej mnie tak nie sypalo jak teraz? ![]() ,mam okropna cere.. gdyby nie dobry podklad ktory uwywam nie wyszlabym na ulice...!! ![]() jestem juz zalamana... chcce przestac uzywac tego podkladu.. ale co z moja cera?! ![]() prosze wam pomozcie mi co zrobic zeby krostki przestaly mi tak wyskakiwac.. i na dodatek one bola ![]() Edytowane przez palomablanka Czas edycji: 2008-11-29 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krostki....
Cytat:
2. zmień podkład bo on też może powodować wysyp...
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nie chce zadnej wyszukiwarki...<tak wogile to prosilam o rady ;] >
i to nie przez podklad bo kiedy uzywalam innego tez mnie sypalo... a kiedy nie uzywalam zadnego tak samo.. wiec?! Edytowane przez palomablanka Czas edycji: 2008-11-29 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już tyle razy był trądzik wałkowany na forum, że może warto poczytać co inni pisali?
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja patrzylam troche na innych watkach..ale jakos nic tam nie ma takiego co by mi pomoglo^^
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
mi dermatolog przepisal differin i zineryt, . uzywalam go od konca wakacji prez trzy miechy, teraz odstawilam i pryszczy ani sladu. pozostaly mi tylko blizny, ktorych nie moge usunac
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
no to mowie mi po differinie zeszly, juz od jakiegos miesiaca czy dluzej sie niepojawiaja
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
wchodzisz w wiek dojrzewania ..i beda wychodzic ci, musisz sie leczyc u dermatologa przez dluzszy czas aby efekty byly.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ale czemu jest ich tak duzo?!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Spokojnie,bez paniki. Ja mam 15lat [no jeszcze przez najbliższy miesiąc tylko
![]() Co drugą noc smaruję twarz Acne Dermem na zmianę z kremem dobrze nawilżającym. Mam trądzik od jakiś 4 lat, ale nie jestem z tego powodu załamana. To normalna rzecz w tym wieku,nie ma co panikować, tylko leczyć. Nie ma cudów,nie będzie tak,że raz smarujesz czymś syfki i potem już nigdy ich nie ujrzysz. Takie rzeczy to tylko wiesz gdzie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
poczekamy zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
mnie trądzik męczył od 13 do 18 roku życia ;] od razu go nie wyleczysz, efekty leczenia widac zwykle dopiero po kilku miesiącach. do tego musisz dbac o cerę, używac aptecznych kosmetyków a nie drogeryjnych bubli, bo same leki od dermatologa nie pomogą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
juz miałam ostatnio duzo mniej krostek.. myslaam ze uz mi przechodza..a tu znowu wielki wysyp syfów na buzi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.