|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Tupperware
czy mógłby mi ktoś napisać jak dokładnie wygląda współpraca z tą firmą jako Konsultantka?? jakie są plusy i minusy, czy w ogóle się opłaca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tupperware
podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ciekawa jestem przepisów z ich naczyn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
np.co można zrobic na naczyniu do kluseczkomani
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jak już nie masz co robić, to zostań konsultantką, ale ja bym w takie coś nigdy się nie bawiła, praca jest cięzka, bo jak można nazwać łatwą rzeczą wciskanie komuś produktów danej firmy, nikt tego nie lubi, ludzie sa niemili, nie znam osoby, która nie ucieka przed konsultantami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
witam!
Mam na imię Natalia i jestem konsultantką Tupperware Poznań - Wschód od ponad roku. Jestem zadowolona i z produktów jak i współpracy. Jeśli ktoś chce pracować jako konsultantka Tupperware to może: 1. Zgłosić się do zaprzyjaźnionej konsultantki, 2. Zgłosić się do Dystrybucji (jest ich 38 w kraju) 3. Zgłosić się przez formularz na stronie Zasady pracy w Tupperware: - stała 23% marża konsultanta, - można zakupić wzór produktu z rabatem 40%, - godziny pracy wyznaczasz sobie sama, - nie ma narzuconej ilości minimalnych prezentacji (im więcej prezentacji, tym więcej pieniędzy się z tego ma), - nie ma podpisywanej umowy o pracę, (jest to praca dorywcza), - można na jakiś czas "zawiesić" swoją pracę (po prostu mówisz swojej pani manager/dystrybutor, że nie masz teraz czasu i że wrócisz np. za pół roku), - zamówienia składasz w dystrybucji lub u managera, towar odbierasz po tygodniu, - co tydzień są spotkania tzw. meetingi na których przedstawiana jest nowa oferta, dodatkowe porady, gotowanie przykładowych dań, - co jakiś czas możesz przyjść na warsztaty kulinarne na których więcej się dowiesz, |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
interesują mnie przepisy z ziemniakami w cudzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.