|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jaka to piosenka?
przepraszam za ten wątek bo moze on nie nadaje sie na wizaz. ale łapie się kazdej pomocy ;D. otóż poszukuje piosenki którą spiewa kobieta ( nie młoda tzn nie ze tak 20 ileś lat , ale tez nie taka bardzo staraa). ta piosenka jest smutna i baardzo znana wiekszosci nam i raczej jedna z starszych piosenek. I ta piosenkarka straciła syna poprzez wypadek motocyklowy i od tamtego czasu ona spiewa piosenki i jak sie to przetłumaczy na polski to słowa są o motorach i o wypadkach . szukam juz tej piosenki kupe czasu.. ale nie moge znalesc. bardzo prosze o pomoc .. wydaje sie mi ze w tytule jest słowo ''no" ...i coś tam dalej po angielsku ....
Edytowane przez kalunia20 Czas edycji: 2012-07-10 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: jaka to piosenka?
Jedynie ta piosenka przychodzi mi do głowy:
http://alicjia2008.wrzuta.pl/audio/4pR6d1E2ntf/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ta piosenka to Evanescence - My Immortal
http://www.youtube.com/watch?v=5anLP...layer_embedded ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Siemano!
skorzystam z wątku , może i mnie będziecie w stanie pomóc. Poszukuję tytułu pewnej piosenki...właściwie to dwóch. Niestety jestem w stanie podać bardzo, bardzo, bardzo, ale to bardzo szczątkowe informacje na ich temat. Obie zasłyszane rano przed pracą (niespełna 6 rano) kiedy mój mózg chyba jeszcze jest wyłączony i niezdolny do zapamiętywania :P Pierwsza z nich, zasłyszana w radiu Roxy (może to pomoże, może puszczają to częściej), jak mi się zdaje utrzymana odrobinę w stylu reggae, śpiewana przez kobietę. Wydaje mi się, że tekst zasadniczo był narzekaniem na facetów, jaco to nie są źli dla kobiet (jakoś tak) a refren to mniej więcej "...każda dziewczyna dobrze to zna ..." jakoś tak ... O drugim kawałku już jestem w stanie powiedzieć tylko tyle, że stylem wykonania przypominał mi Sofę i kojarzę tylko tyle, że w refrenie było słowo "melodia" śpiewane w jakiś taki charakterystyczny sposób. Z góry dzięki za odpowiedzi, mam nadzieję, że ktoś po tym szczątkowym opisie będzie w stanie mi pomóc, bo męczą mnie te kawałki od dłuższego czasu. Pozdrawiam!
"Jeśli ktoś potrafi napisać lepszą książkę, wygłosić lepsze kazanie, albo sporządzić lepszą pułapkę na myszy niż jego sąsiad, to choćby zbudował swój dom w lesie, świat wydepcze ścieżkę do jego drzwi." Ralp Waldo Emerson |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
taaaaak, dokładnie ... a zdawało mi się, że to Marika, ale jakoś nie natknąłem się na to i zrezygnowałem z dalszych poszukiwań
![]()
"Jeśli ktoś potrafi napisać lepszą książkę, wygłosić lepsze kazanie, albo sporządzić lepszą pułapkę na myszy niż jego sąsiad, to choćby zbudował swój dom w lesie, świat wydepcze ścieżkę do jego drzwi." Ralp Waldo Emerson |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
To i ja skorzystam z wątku
![]() Może ktoś mi pomoże. Szukam piosenki typu disco polo. Śpiewa ją mężczyzna i kobieta. Są daleko od siebie i spiewają o swojej miłości... pamiętam tylko to ![]() Kojarzy ktoś ? ![]() Wydaje mi się że może to być Adam Chrola, ale szukam szukam i nic...
Jak można stać się motylem? Musisz tak bardzo chcieć latać, że jesteś gotów porzucić bycie gąsienicą. Edytowane przez bridget0505 Czas edycji: 2013-04-19 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]()
witam drogie wizażanki. poszukuję piosenki której słuchałam kilka już lat temu i bardzo chciałabym to zrobić znow tylko że .... nie pamietam wykonawcy ani tytułu. Może więc troche szczegółów, główna role w teledysku odgrywa para zakochanych czarnoskórych kobieta i mezczyzna. Mężczyzna jest wykonawca piosenki w tle pojawiaja sie rownież inne kobiety rzecz dzieje się w penthousie. wszystkie postaci sa ubrane na bialo pojawia się równiez bialy fortepian na ktorym kobieta siedzi kiedy mezczyzna gra cos dla niej. teledysk opowiada historie milosci. pomóżcie proszę to dla mnie ważne
![]()
#11 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś z Was może wie czyj to utwór?
https://www.youtube.com/watch?v=EH7fS4KxRdE
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.