![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moja bizuteria
Hej dodalam tutaj bizuterie ktora juz zrobilam. Nie sa to super rzeczy ale ja mma tylko 13 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja bizuteria
prosto i ślicznie, idealne do szkoły
![]() najładniejsza z 1. zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziekuje bardzo za ocene. doceniam to ale chcialam zadac jeszcze jedno pytanie: czy jakbys miala taka bransoletke kupic to bys ja kupila a jesli tak to za ile ??? dziekuje . pzdr.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
2 i 4
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
prosilabym jeszcze o uwzglednienie w komentach proponowanej przez was ceny za jaka mozna by je sprzedac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Paulinko_13! Nie pisz,że masz tylko 13 bo ja mam 11...
pomimo to staram się nie mówić,że biżu jest taka,bo ja mam tylko tyle lat i taka będzie.Dąż do udoskonalenia! Napewno Ci się uda!Troszkę nie podoba mi się zestawienie koralików w bransoletkach.Jakby tych mniejszych dać kilka,a kilka większych.Wyglądało by to już lepiej. Przepraszam,jeśli uraziłam.Nie chciałam.Myślę,że mnie nie zbiczujesz hihi ![]() Jeśli myślisz,że tak ma być.Poprostu nie bierz sobie tego do serca... Edit: Co do ceny...Ja bym JESZCZE nie sprzedawała...Tzn.jak już pisałam coś mi tych małych koralikach,wydaje mi się,ze jest ich za dużo. Jeśli już chcesz sprzedawać to policz koszty materiałów np: Koraliki: 1,00 1,20/szt *2=2,40 1,00 1 metr żyłki=0,50 Masz tu już 4,90 Zaokrąglasz ją do 5. I później dodajesz tak zwaną "robociznę" ze 2 zł. To już 7 zł ;-) Edytowane przez solaola Czas edycji: 2007-01-13 o 08:47 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Ja chcę ostatnią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
myślałam, że biżu robi się dla przyjemnosci, a nie z mysla sprzedania...
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym gdyby Wizazanki robily bizu tylko i wylacznie dla przyjemnosci, nie doliczalyby do ceny koncowej tych kilku zl za robocizne ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
no tak, tylko dlaczego dopiero od pewnego czasu prawie kazda osoba, która dopiero zaczyna mysli gdzie sprzedaci za ile?? kiedys tak nie bylo, dziewczyny chwalily sie pracami nie robionymi jeszcze w zarodku na rzecz sprzedazy...
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko co innego doswiadczone bizuteryjki, a co innego poczatkujace, ktore nie do konca jeszcze wiedza, jak sie za loopy zabrac ![]() ![]() ja tam wciaz sie ludziom nie przyznaje do tego, ze dlubie w bizu - i nie mialabym odwagi jej jeszcze sprzedawac. co nie zmienia faktu, ze milo jest robic cos, co sie lubi i jeszcze dostawac za to pieniadze ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Bo nie każdy ma takie podejście
![]()
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prawda miło jest robić coś i dostawać za to pieniądze, ale ja nie zarabiam, bo to co dostane za inne kolczyki składam na zamóienie następnych korali ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
ok dzieki sorry no mi tez sie podoba ta sotatnia
![]() Myslalam o wystawianiu na wyl;egarnie co o tym myslicie Edytowane przez Paulinka_13 Czas edycji: 2007-01-13 o 15:29 Powód: Pomylka w tekscie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Paulinko, to forum to nie jest miejsce do sprzedaży, więc lepiej wyedytuj tego posta, zanim moderator Cię dopadnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121333
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
dzieki za ocenki i prosze o wiecej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, ale watpię, żebys sie dostała do wylęgarni. Trzeba mieć naprawdę cos INNEGO, żeby sie dostac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Paulinka, bardzo Cię proszę, abyś po mojej wypowiedzi się nie obraziła.
Dopiero zaczynasz. Aby myśleć o sprzedaży, należy najpierw potrenować i dobrze się wprawić w tym, co robisz. Twój początek nie jest zły. Ale nie taki, żeby od razu lecieć w świat ze swoimi wyrobami. Aby dostać się do galerii, trzeba robić coś nietuzinkowego i NAPRAWDĘ oryginalnego. I przeważnie w galeriach kupują dziani ludzie w wieku 20 - 50 lat (a przynajmniej tak mi się zdaje), a nie 13-latki, do których takie bransoletki pasują. To moje zdanie, ale i tak zrobisz jak chcesz. ![]() A jeśli już MUSISZ sprzedawać, to radzę najpierw rozeznać się wśród znajomych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
hej tak weim ze trzea cos wyjatokowego roie wlasnie ranosletki an krosnie z 2 milimetrowych koralikow i mysle ze to jest wyjatkoweee
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
oo a moglabys moze zeskanowac ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Paulina wiesz co zachowujesz sie jak dziecko do ktorego sie mowi a ono nie rozumie iza wszelka cene chce postawic na swoim, dobrze pisała Tonia, wejdz w wprawe, pogadaj ze znajomymi, a nie od razu do jednej z najwiekszych galerii internetowych...
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
nie pokazalam jeszcze tamtej branosletki gdyz nie jest dokonczona. a ten kawalek bransoletki jest w watku " ile najweicej wydalas na robienie bizuteri "czy cos takiego .
I ja nie wyrywam sie juz od razu na wylegarnie, tylko po prostu pytam was o zdanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
no to nasze zdanie już poznałaś, poczekaj troche, podłub jakiś czas, znajdz cos oryginalnego, i jak skonczysz 18 lat zgłoś się do jakiejś galerii
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
tak sobie to czytam.. i czytam....
młoda widać uparta, jak wszystko młode chyba. chociaż się i starsze z takim podejściem zdarzały [coś mi tak w głowie się obija.. brzmi jak 'dj..'... ![]() więc: 1. ja jak zaczynałam niecałe 2 miechy temu, to z początku koszmarki robiłam. więc rozumiem że to debiut, ale... 2. bransoletki są wg mnie niespecjalne - można podobne znaleźć chyba w każdej drogerii. pewnie napisałabym to w dużo mniej bezpośredni sposób gdyby nie fakt, że... 3. ... że chcesz to sprzedawać... dziewczyny mądrze gadają, wprawić się, poćwiczyć, własny styl wyrobić... bo tak to z czym do ludzi, a już w ogóle do wylęgarni? 4. chyba niemiła jestem. mam nadzieje, że potraktujesz to jak doping, nie jak zmywanie Ci głowy a tak poza tym - laski, z tym sprzedawaniem to prawda jest.... mi się już biżu we własnej szkatułce nie mieści ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
ok. dzieki za komenty. ale ja tylko zapytalam co myslicie o tym a wy mi tu wyklad ze do wylegranii nie - o tym ja weim a pozatym to trzeba skonczyc 18 lat zeby byc w jakiejs galerii ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
trzeba. A Ty nam oznajmiłas, że chcesz do wylęgarni, a nie zapytałaś, co o tym myslimy. Jak to wiesz, skoro sama chciałaś byc w wylegarni? nielogiczne to
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
takie pytania sa wynikiem ignorancji, "chcesz do wylęgarni" a nawet nie przeczytałaś ich regulaminu...
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.