|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pikantny sex, granice zabawy w sexie
Witam, ,zalozylem nowy watek z mysla o tych wszystkich ktorzy nie boja sie pogadac o swoim sexie, o swoich marzeniach, zreazlizowanych lub nie, o tym co w sexie robią ze swoim partnerem, ukochanym, czy wykracza to poza normalny (prosze sie nie czepiac tego słowa - wkoncu po to ten watek) czy nie, gdzie konczy sie i zaczyna sex bardziej pikantny, perwersyjny czy jak to tam nazwac, oczywiscie wiem i uprzedzam wypowiedzi w stylu, ze cokolwiek robi dwoje ludzi i sie na to zgadza to wszystko w porzadku itd. Oczywista rzeczą jest (dla mnie i niech bedzie dla uczestnikow tego forum) ze nie interesuja mnie ani innych czytelnikow tego watku wypowiedzi na temat oczyswistych zboczen a wiec sexu z dziecmi, zwierzetami, jakies absolutnie "brudny" sex itd. Ale podam kilka jakichs sugestii : np. sex analny, jak bardzo jest ok a jak nie, wytryski do ust, czy kobieta lubi smak nasienia swego faceta, zabawy np. ze ..... , uslyszalem, kiedys na czacie jak kobieta mowila, ze nie mogla sie przekonac do mleczka swego partnera ale sprobowała go z szampanem , choc mieli sporo zabawy by on "trafił" do lampki, w rewanzu on musial sie napic takze szmapana z jej grotki , wiec ogolnie, rozmowa oczywiscie na poziomie, prosze nie obrazac innych swoimi wypowiedziami w stylu, ze jesli ktos przyzna sie do sexu w trojakcie, grupie, piss sexie, z kims ze swojej płci to jest od razu hm...dewiantem itd
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pikantny sex, granice zabawy w sexie
Ta, ale po kij? Wszystko "czego chcesz" masz rozbite w roznych watkach na dany temat, uzyj wyszukiwarki.
Edit: I wcale nie jesteś intrygujący, zaśmiecasz tylko forum.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Po to dupku zeby tacy jak Ty nie musieli sprawdzac milion watkow i kilkadziesiat wypowiedzi na kazdy temat , po drugie kij sluzy do czegos innego
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
uuu
dupku? ![]()
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Powstrzymam się od wszelkich hm... odpowiedzi na atak. Krew się we mnie nie zagotowala, gdyż w gruncie rzeczy ja spokojna dziewczynka jestem
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Szpiegu, ja też raporcik wysłałam
![]() ale w dyskusję sie już wdawać nie chciałam.
#7 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak swoją drogą, zastanawiam się co bylo nie tak w moim kulturalnym zwroceniu uwagi. Zwracasz uwage, a po godzinie i jednej minucie zostajesz dupkiem, mimo iż ciężko zostać dupkiem będąc kobietą. Więc co? Dupką jestem? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Raporcik Szpiega przyszedł pierwszy
![]() Do autora - przeczytaj sobie regulamin tego forum, skoro jeszcze nie zdążyłeś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do mnie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Ale ja lexie raporty z okna wysylam poslugujac sie znakami dymnymi. :P
Wiec musial dojsc pierwszy ;P
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Spoko, spoko... Jakiś fetysz się zalogował i od razu zakłada temat o pikantnych jazdach, a żeby tego było mało to jeszcze "dupkuje" userów/userki ;] Śmiech. Ale ja bym ignora zapodał. Lepiej być ponad tym.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Uuuuu, ktoś tu nie umie rozmawiać. Nie dość, że gryzie wyszukiwarka, to i regulamin gryzie... Nieładnie
#13 |
Przyczajenie
|
Mea culpa
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Intrygujący to Ty wcale nie jesteś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
widzisz, intrygujacy, teraz nikt z Toba nie bedzie chcial rozmawiac, jak Tobie sie wszystko z dupa kojarzy...
a swoja droga - nazwa tego uroczego zajecia to SEKS nie sex. tak pisza tylko napalone podrostki. a mimo to, przez X na koncu wcale fajnieszy nie jest.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albo jakiś napalony małolat ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-02-03 o 14:36 Powód: Post pod postem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano nie wiem dlaczego, ale dobrze, że dotarło... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
A ja nadal nie wiem jak mam byc dupkiem ;P
Ja nie prosze, ja blagam wszystkich niebieskich i zielonych zrobcie cos z osobnikami tego typu...
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dupka brzmi ładniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Witam, mam taka mala uwage, w sumie fajny temat na forum ale kazdy wypowiada sie na inne tematy, ogolnie zauwazylam,z e na wiekszosci forach jest poruszony jakis ciekawy watek, temat a jest zasmiecany wlasnie byle jakimi uwagami cos w stylu jakby publicznego czatu, kowersacja ze samym soba, male ikonki, osmieszanie, wydrwiwanie wszystkiego, Tworca fora przeprosił (mea cupla - oznacza"moja wina",dostal jakies punkty karne i temat powinien byc wyczerpany), ktos tutaj wyzywa go od fetyszow itd, poczytajcie inne tematy for, czy nie po to stworzono ta forme komunikacji zebny napisac cos ciekawie ??? juz pierwsza ososba zatakowala ze po co kolejny watek, i tak jest juz kilknascie wypowiedzi bez sensu byle ze soba pogaworzyc, pokrytkowac ...ojejku, uciekacie tacy rozmowcy na czaty, na gg itd, jesli nie macie nic ciekawego na temat zawarty w tytule forum po co zasmiecacie go swoimi nic nie wnoszacymi do dyskusji notkami ? kto zlozyl 1, 2-gi raport , licze ze beda tutaj jeszcze inni ciekawi rozmowcy, Intrygujacy trzymaj sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Droga Ewo też zaśmiecasz ten wątek, to zamiast nas krytykować może pierwsza zacznij od konkretów?
Tak bronisz tego 'intrygującego' Pana, a na dzień dobry wyzwał użytkowniczkę od 'dupka'. I sama sobie uciekaj na gg i inne czaty jak Ci wizaż nie pasuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tj. dublować watki? Po co my tu syfimy? Zeby zieloni badz niebiescy zamkneli ten watek... :P SiSleyS, moze 'dupencja'? ;P
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
![]()
ok, czemu nie, ciekaw jestem czy ktorys z czytajacych te forum probowala sexu w czworke, my kiedys poprzez internet poznalismy inna pare, mialo byc bez wymiany partnerow na pierwszy razie ale zakrecilismy sie i bylo ..hm... odlotowo, lekki moralniak i kac przez nastepny dzien ale generalnie bylo ok, tamta para bylo oczywiscie dodatkowym tylko afrodyzjakiem ... opowiem wiecej jesli ktos tez cos wiecej hahaha
![]() ![]() ![]() ![]() juz Cie lubie, zgoda, bez syfienia a piszemy na serio ok ? pozdrawiam!!! Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-02-03 o 13:57 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Jest już wątek o seksie grupowym... ;P Sio z tym postem tam...
Przykro mi to mówić, ale ja Ciebie nie lubie. Ja lubie tych którzy u mnie otrzymali Szpile Tygodnia, albo chociazby dnia ;P Czyli ludzi ktorych poczucia humoru za cholere nie zrozumiesz.
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
no, coz, kompleksy, kompleksy , kompleksy , mowiac ze Cie lubie mialam na mysli ze lubie husky
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpuść sobie, miało być miło, ale ten komentarz jest niemiły... jakbyś nie wiadomo co wielkiego zrobiła. Bez tego zakończenia wszystko byłoby ok ![]() I Ty Szpiegowi przypisujesz kompleksy??? ![]() A wiesz co to słowo znaczy? i pytanie nr 2 (i tak pewnie nie odpowiesz jak wszystkie nowe): na jakiej podstawie taki wniosek wysuwasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątek zamykam, bo jest od początku niewypałem zdublowanego przystojnego i intrygującego mężczyzny, który zapewnia nas o swoim spełnieniu... ![]() I po raz enty robi się śmietnik z takiego wątku, a sam autor nie wie jak wybrnąć z tematu! ![]()
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-02-03 o 14:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.