|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
tunika 42 koszula 40 bransoletki zapraszam!
Hej wszystkim!
![]() Wreszcie zebrałam się na odwagę utworzyć swój wątek... Mam do zaoferowania tunikę, koszulę i kilka plastkiowych bransoletek... a więc; 1. tunika, bluzeczka jak kto woli, dośc obcisła, rozmiar z metki 42 i dla 42 jest bardzo obcisła więc chyba najlepiej leżałaby na osóbce z rozmiarem 38... 2. koszula czarna z długim rękawem rozciągliwy materiał wzór w kolorowe paski na czarnym tle rozmiar z metki 40 3. bransoletki plastikowe cienkie można je traktować pojedynczo lub jako komplet biało-czarny (3b i 4cz) i kolorwy ( 6 szt) zdjątka poniżej jeśli macie jakieś pytanka pisać w tym wątku bądź na pw...chętnie odpowiem ![]() narazie tylko tyle mam do zaoferowania miłego oglądania ![]() NIEAKTUALNE!!!
Take my hand tonight Let’s not think about tomorrow. Edytowane przez paula_blu_ajss Czas edycji: 2007-05-25 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: tunika 42 koszula 40 bransoletki zapraszam!
Moze coś u mnie za czarną bluzkę w paski?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Chciałam dodać, że szukam głównie torebek i biżuterii...
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Znalazłam coś jeszcze
więc tak: 1. portfel Avon 2. portfel Siemens (nowy) 3. piórniczek z Filipinki (nowy) 4. torebka czarna z wstawkami 5. pastelowo niebieska torebka letnia z Twojego Stylu 6. kosmetyczka z Claudii
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
i jeszcze coś:
7. bluzka z długim rękawem rozciągliwy materiał rozmiar 40/42 (nowa jeszcze z metką) 8. zielona szyta torba pojemna zdobiona koralikami idealna na zakupy długie rączki 9. kolejna torebeczka z wełny kolor niebieski 10. i ostatnia szydełkowa torebka pastelowe jasne kolory na zamek bez usztywnień 11. różowa róża z Avonu może być zakładana do teorebek na włosy czy na rekę 12. plastikowe niebieski kolczyki 13. plastikowo przezroczyste bransoletki biała i fioletowa 14. kolorow bransoleta plastikowe koraliki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie znalazłam nic w zamian za torbę...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.