|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Escape CK,Madness Choparda,DKNY , Fendi, Donna S. Tacchini ,TommyGirl T.H , Nina ....
Wątek unieważniony. Aktualny w moim podpisie.
Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2007-09-10 o 18:51 Powód: unieważnienie wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
![]()
Wątek unieważniony.
Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2007-09-10 o 18:50 Powód: unieważnienie wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Escape CK,Madness Choparda,DKNY , Fendi, Donna S. Tacchini ,TommyGirl T.H , Nin
Czy w zamian za Tommy Girl chciałabyś zieloną Neonaturę YR (85% z 50ml)?? A w podpisie wątek z całym moim kramikiem.
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: Escape CK,Madness Choparda,DKNY , Fendi, Donna S. Tacchini ,TommyGirl T.H , Nin
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]()
![]() |
#7 |
Lady of Harley-Davidson
|
1. Clinique Happy Heart - oryginalny - z 50 ml zostało ok.30
5. Biosilk płynny jedwab mały flakonik / chyba 7 ml niewiem dokładnie bo nie napisali / ubytek ok. 3% 17. Rimmel Volume Flash czarny tusz . Mokry prawie cały. Może dwa razy użyty. 3. Świetny unikatowy błyszczyk Red Earth Hypnotic Pink kolor Disco Angel /u nas w perfumeriach nie ma ale proszę podejrzeć w googlach tam jest ta firma / Bardzo nasycony drobinkami , mocno nabłyszczający transparentnie różowy.Aplikator gąbeczkowy / jak Chanel / i w zakrętce zatopiona cyrkonia .Efektowny . Z 4,2 ml zostało 3/4 wstepnie jestem tym zainteresowana. zrobilam dokladke jak Ci sie cos spodoba to od razu dawaj znac bede rezerwowac bo masz swietne kosmetyki ![]() ![]() p.s. mam pume jamaice 30ml pozostalo ok 20ml eau de toilette, chcialabys?
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2007-09-06 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Za Escape może Cool Water Davidoff ok 20\30ml,bez kartonika?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Lady of Harley-Davidson
|
. Biosilk płynny jedwab mały flakonik / chyba 7 ml niewiem dokładnie bo nie napisali / ubytek ok. 3%
17. Rimmel Volume Flash czarny tusz . Mokry prawie cały. Może dwa razy użyty. 3. Świetny unikatowy błyszczyk Red Earth Hypnotic Pink kolor Disco Angel /u nas w perfumeriach nie ma ale proszę podejrzeć w googlach tam jest ta firma / Bardzo nasycony drobinkami , mocno nabłyszczający transparentnie różowy.Aplikator gąbeczkowy / jak Chanel / i w zakrętce zatopiona cyrkonia .Efektowny . Z 4,2 ml zostało 3/4 za tusz astor i magic?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Dla porządku odpisuję tutaj. Za Kallosa nic już nie dobiorę. W takim razie puder Lancome za balsam Vichy i bazę Daxa. Wysyłam PW z adresem
![]()
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,11279,thierry-mugler-cologne-edc.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Lady of Harley-Davidson
|
a bylaby szansa zebys oddala 1. Clinique Happy Heart - oryginalny - z 50 ml zostało ok.30? za co? bo w sumie do tego blysczyka nie jestem przekonana, nigdy go nie widzialam. podoba mi sie teznu Ciebie Vichy Lipidiose Nutri Sun 200 ml balsam brązująco rozświetlający- raz użyty. no i jedwab. z tuszu rimmela moge zrezygnowac, bo poki co mam, to mial byc na zapas. co bys za to chciala?
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zapachy wolę wymienić na inne zapachy. Daj znać co decydujesz bo mam chętną na rimmla i biosilk. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.