![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Różne podkłady i kosmetyki do włosów na wymiankę! Zapraszam
Witajcie. Mam do wymienienia:
Podklady: - LRP Unifiance cream wygładzający do cery suchej, kolor 24, użyty max 5 razy. - Vichy Normateint Sebum-proof, kolor 45 Goldużyty 7-8 razy. - Revlon Colorstay Nes Soft Flex kolor 220 Natural Beige, zużycie max 1/5. Do włosków: - Seum do końcowek Allwaves professionnelle 75 ml, niemal pełne (tylko po testowaniu) - Rigenol 500 ml, zużycie ok 1/5, w nowej "zielonej" szacie graficznej. - POLECIAŁO DO MAGJI - Odżywka do wlosów Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick, 200ml, zużycie ciut powyżej połowy.Pochodzi z wymianki, ale moim wloskom nie pasuje.POLECIAŁO DO MAGJI - Londa Mixton popielaty 0/1, 60ml, nieużywany, nieotwierany. Poszukuję głównie: Kremów pod oczka przeciw zmarszczkom ok 30rż, Kremów na naczynka (skutecznych na czerwieniejące noski ![]() Pielgnacji nawilżającej do włosków, Zapachów Innych nie wykluczam Zapraszam ![]() Edytowane przez ank@ Czas edycji: 2007-02-19 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Różne podkłady i kosmetyki do włosów na wymiankę! Zapraszam
znajkdzisz coś za :
- LRP Unifiance cream wygładzający do cery suchej, kolor 24, użyty max 5 razy. - Vichy Normateint Sebum-proof, kolor 45 Goldużyty 7-8 razy. moge oddać dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Cześć,czy nie chciałabyś wymienić Soft flex na inny kolor? Mam nowy nr.180.
Jesli nie,to zapraszam do mojego wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Karolinko, niestety nic nie znalazlam. Najbardziej interesuje mnie pielęgnacja i zapachy
Angi74 - chetnie wymieniłabym Soft Flex ale na nr 320 True Beige - bo tego używam. (Natural Beige to pomyłka w prezencie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() czy znalzłabyś u mnie coś za: - Seum do końcowek Allwaves professionnelle 75 ml, niemal pełne (tylko po testowaniu) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Daigee: To jest toner, którego dodaje sie do farb (profesjonalnych) Londy, aby uzyskać popielaty odcień.
MagJa, możesz mi coś więcej powiedziec o Avon, Anew Clinical, mikrodermabrazja w kremie? Jak się to stosuje? Jak z jest pojemność i zużycie?Wygląda interesująco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko w sumie sama nie wiem, czy chciałabym go oddać za te kosmetyki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
MagJa - Nie wiem dlaczego umieściłam odpowiedź do Ciebie NAD twoim postem, sorrki jestem już dziś padnięta strasznie. Czekam na info od Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z postami nie wiem co się stało, bo tak być nie powinno ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Powiedz mi jeszcze jak wygląda to serum do końcówek Allwaves? Takie bezbarwne w opakowaniu-kuli?
I co byś mi mogła oddać za mikrodermabrazję? Jak widzisz wymiankę? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
poszukasz cos za :
Revlon Colorstay Nes Soft Flex kolor 220 Natural Beige, zużycie max 1/5. Seum do końcowek Allwaves professionnelle 75 ml, niemal pełne (tylko po testowaniu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Daigee, nie wiem, czy mixton nadawałby się do innych farb. Musiałabyś zapytać fryzjera. Mnie wydaje się, że nie...
MagJa, - Tak, serum jest w kształcie przeźroczystj kuli. Na etykiecie jest napisane "liquid crystals". Mogę wymienić peeling Anew za serum+rigenol. Maniooreczko, nie znalazłam nic, ale dzięki za zainteresowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie się zorientowałam, że Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick to odżywka w sprayu i w sumie mnie bardzo interesuje ![]() I jakie jest jej zużycie, bo nie bardzo rozumiem, czy ponad połowa zużyta czy ponad połowa została? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
MagJa:
- Bonacur została ciut mniej niż połowa.Sorrki za nieprecyzyjność. - Rigenol to maska do włosów suchych i zniszczonych po zabiegach Fryzjerskich. Co proponujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
No to w takim razie najbardziej mi zależy na Rigenolu i Schwarzkopfie, Allwaves mogę odpuścić. Tylko może byś sobie coś jeszcze dobrała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
MagJa, a co powiesz o dorzuceniu Avon, Anew Clinical, program liftingujący okolice oczu, 2x10ml - Piszesz, że została ponad połowa. Połowa z 2x10ml? to sa saszetki czy jak to dokladniej wygląda?
Uciekam teraz, ale zalogulę się za parę godzin, Jak coś, to pisz na priv. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli Rigenol + Schwarzkopf za 2 x Avon? Czy jak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Hej ank@!
Znajdziesz coś u mnie za - Revlon Colorstay Nes Soft Flex kolor 220 Natural Beige, zużycie max 1/5? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172969 Pozdrawiam!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
MagJa, bardzo chętnie! Prosze, puść mi na priva adres, ja puszczę Ci mój, abyśmy mogły pon-wt zrobić wysyłki. Ok?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyjaciółka KWC
|
Może coś u mnie?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.