|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() sukienka dla mnie
Witam wszystkich
![]() Chciałabym się was poradziś jaka sukienka była by dla mnie odpowiednia? Jestem szczupła... chuda;P Przy wzroscie 174 waże 50 kg. Biust mały ![]() I tak się zastanawiam czy lepsza byłaby sukienka na cieniutkich ramiączkach, troszke grubszych, czy też z rękawkiem(?) Gdzieś kiedyś wyczytałam, że cienkie ramiączka pogrubiają, a zabudowana góra sukienki powieksza optycznie biust, ile w tym prawdy to nie wiem. Nie wiem co mam robić, nie lubie mojej kościstej figury ![]() Poradźcie coś... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: sukienka dla mnie
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie ma sprawy, mówisz masz
![]() Jeśli te zdjęcia nie nadają się do oceny, to moge zrobić nowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Masz długie nogi, chociaż faktycznie nie widac, czy zgrabne. Mniemam jednak, że tak, więc staraj się je podkreślac krótką sukienką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wspomniałaś że "nie lubisz swojej kościstej figury" jeśli rzeczywiście tak jest to nie polecam cieniutkich ramiączek ponieważ możesz się czuć niekomfortowo. Też sądzę że nogi masz zgrabne więc sukienka przed kolanko będzie ok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam podobna figure tzn maly biust i szczupla jestem-polecam sukienke z rekawkiem +push up-ja tak najczesciej chodze i lepiej sie czuje niz w sukience na ramiaczkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dzięki wam dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
To racja, jeżeli jesteś bardzo chudziutka, to odpadają sukienki na ramiączkach, nie ma co straszyc
![]() Ale nogi - jak najbardziej podkreślaj! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
sukienka na ramiaczkach tylko wszystkim pokaze twoje kosci wystajace z ramion itp itd(wiem bo sama tak mam), tak wiec zabudowana sukienka bedzie ok
![]() mnie sie widzi dopasowany dol przed kolano i rozkloszowana gora z rekawiem 3/4 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.