|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Poznanianki pomożecie?
Witam Was!
Liczę na Waszą pomoc, ponieważ już nie wiem co możemy zrobić. Tak więc mój chłopak zamówil sobie odtwarzacz MP4 z allegro i niestety okazało się że jest to felerny model. Również inni użytkownicy którzy na tej samej aukcji mają podobne a nawet te same problemy z tym towarem. Chłopak dzwonił, pisał i nic. Skrzynka na telefonie zapchana tak więc nie mógł zostawić żadnej wiadomości. Na maile nikt nie odpowiada. Więc jedyne co to mogę na Was liczyć. Odesłal im ten odtwarzacz z opisem sytuacji a że jest na gwarancji liczył na naprawę tego przedmiotu, ale cisza... Chciałabym Was poprosić jeśli byście mogły odwiedzić ten sklep który znajduje sie na ul. Rogozińskiej 10 i zapytać sprzedawcę o towar który został do nich wysłany przez użytkowników allegro. Tzn dokładnie co sie z nim dzieje i czy go odeślą. Niestety tani nie był dlatego też nie chcemy podarować takiemu sprzedawcy łatwego zarobku. Mam nadzieję że mogę liczyc na Waszą pomoc Jeśli któraś z Was by mogła to proszę o kontakt to podam wszytskie szczegóły m.in jego nick, numer aukcji. Bardzo Wam dziękuję! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poznanianki pomożecie?
hop
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
prosze czy któraś może pomóc?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
hop
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
up
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.