|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaki typ figury? Jak sie ubierac? pomocy
IMG_1511.jpg
Witam. Zwracam sie z ogromna prośbą bo juz innego wyjscia nie mam. Przez całe życie byłam i jestem zakompleksiona z powodu mojej budowy ciała. Mimo, że przez ostatnie pół roku schudłam to i tak nie dostrzegam żadnych plusów a wręcz przeciwnie. Wszytsko co na siebie zakładam wydaje mi się ze mnie pogrubia i wyglądam jak beczka. Najgorsze są uda! Jestem osobą niską bo zalewie 154cm. A waże obecnie 48kg, a nawet gdy mam niedowage to i tak wyglądam tak samo. Zaklinam fakt ze to przez mają nizszosc tak wygladam ;/ Ale w kazdym razie ja u siebie widze szerokie ramiona, grube uda, i btak tali. Prosze zebyscie zobaczyli to po swojemu i doradzili mi chodz troszke. Prossze! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki typ figury? Jak sie ubierac? pomocy
Dziewczyno! Każda z nas ma mnóstwo kompleksów
![]() Niestety nie podałaś rozmiaru biustu wiec ciężko doradzić mi, jakie fasony bluzek powinnaś nosić. Jeśli chodzi o szerokie ramiona (choć nie widzę byś takie miała) to unikaj bluzek na cienkich ramiączkach. Jak chcesz podkreślić wcięcie w tali noś "w niej" grube paski lub bluzki "odcięte pod biustem” podkreślają go a materiał pod luźno opadający zakryje talię. Co do spodni to mogą być dopasowane aczkolwiek nie obcisłe (raczej unikaj leginsow). Spodnie i spódnice(za kolana) bez kieszeni na bokach/udach. Co do wzrostu możesz nosić szpilki (wysokie-optycznie wydłużają nogi), koturny. Możesz tez wydłużyć optycznie nogi ubierając długie spodnie i buty w tym samym kolorze co spodnie. Mam nadzieje ze pomogłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.