|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() >> Estee Lauder, Lancome, Clinique, Dior, Kerastase, Pupa itp... <<
Witam i zapraszam do wymiany
![]() *cien do powiek Estee Lauder Compact Disc EyeShadow wet/ Dry Formula Sec/ a l'eau kolor nr 64 MOONLIGHT zostalo ok 80% ![]() *dwie kredki do malowania pasemek na włosach ![]() ![]() ![]() *tusz do rzes srebno brokatowy Bourjois Effet paillete Chrome raz użyty *pianka do włosów Joanna użyta z 3 razy *krem do stóp Len Eva natura użyty z 3-4 razy *odrzywka do włosków Kerastase z serii vita-cement zostało 15% *pomadka/ błyszczyk Avon shine supreme nie otwierana jeszcze w kartoniku kolor Lustrous Berty *cien do powiek Inglot vertigo kolor śliczny turkus ze trzy razy użyty *Seboradin lotion do włosków z wyciągiem czarnej rzodkwi ![]() *krem brązujący do twarzy Sopot Ziaja raz użyty *błyszczyk Pupa tube Lip colour kolor bardzo bardzo jasny róż zostało ok. 20% *biała kredka do paznokci Sally Hansen bardzo dobra dł 8,5 cm już mi nie potrzebna bo zrobiłam sobie tipsy ![]() *tusz do rzęs Manhattan Long & Swing świetny turkusowy kolorek zmieniłam kolor włosów i już mi nie pasuje ![]() *tusz do rzęs Manhattan Long & Swing FLUO CLUB świecący w promieniach UV * podwójne cienie do powiek Avon śliczne popielate róże kolor Pink Blush nowe w kartoniku * paletka Dior Show w czarnym aksamitnym etui nowiutka z Douglasa dostałam do dużych zakupów ![]() * balsam perfumowany Obsession Night nowiutki nie otwierany jeszcze kupiony z sephorze na świeta razem z woda toaletowa 75ml ![]() * dwie próbeczki zapachu trussardi skin żółte i Escada signat. jutro postaram sie zrobić fotki ![]() Edytowane przez EVAgwiazdka Czas edycji: 2007-02-13 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: >> Estee Lauder, Lancome, Clinique, Dior, Kerastase, Pupa itp... <<
Gdybyś jeszcze napisała, na co jesteś chętna się zamieniać, to byłoby fajnie
![]() Wyszperałam u Ciebie Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
* paletka Dior Show w czarnym aksamitnym etui nowiutka z Douglasa dostałam do dużych zakupów raz wypróbowana - cztery pomadki DIOR ADDICT rouge a levres – lipstick kolory 384, 464, 579, 489 i dwa błyszczyki ULTRA GLOSS kolory 151, 483 - czy to miniaturki czy próbeczki?
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
*dwie kredki do malowania pasemek na włosach Estee Lauder Color Play maja drobne okruszki brokatu co bardzo ładnie wyglada na włosach w słoncu... jedna w kolorze blond odcień 01 golden streak druga w kolorze jesnego brązu 03 copper streak obie nie temperowane jeszcze blond użyta dwa razy jasny braz nie używany
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-02-13 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
moze znajdziesz cos u mnie za :
tusz do rzes srebno brokatowy Bourjois Effet paillete Chrome raz użyty paletka Dior Show w czarnym aksamitnym etui nowiutka z Douglasa dostałam do dużych zakupów ![]() mam kosmetyki i ciuszki, moge jeszcze poszperac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za ?:
*dwie kredki do malowania pasemek na włosach Estee Lauder Color Play maja drobne okruszki brokatu co bardzo ładnie wyglada na włosach w słoncu... jedna w kolorze blond odcień 01 golden streak druga w kolorze jesnego brązu 03 copper streak obie nie temperowane jeszcze blond użyta dwa razy jasny braz nie używany
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie paletka Dior Show
![]() Mam do oddania Ardenbeauty E.Arden 50 ml edp bez kilku psikow, kupiona w perfumerii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej zaraz przejze wasze watki
![]() a na wymiane chciłabym kosmetyki pielegnacyjne albo kolorówke ubrań raczej nie a perfumy tylko Casmir, Envy Me, Coco Mademoiselle, Obsession Night, Angel np *balsamik do ust carmex, *balsam SVR xerialine fluid albo krem xeral 50 *krem do rak albo stóp Sally Hansen *krem Gehwol Lipidro *jakis krem do skórek np Lumene albo Margaret Astor *płyn ginekologiczny Lactacyd femina *etiaxil *Yves rocher olejek do rak z arnika i krem do rak concentre anti froid *olejek nuxe *peeling milk& honey sea salts Cuccio *peeling body creator Shiseido *emulsja po opalaniu Yves Rocher Cap Soleil Lait Apaisant apres-soleil *balsam do ust Sephora *żel do włosów L'oreal Play Ball beach cream *samoopalacz Clarins Eau Lactee Auto Bronzate Liquid Bronze Self Tanning *tropikalny scub do ciała z brazowym cukrem avon *dwufazowy peeling do rak Sephora *peeling do rak Alessandro *szampony i odzywki Victori Secret |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Mariola narazie nic nie znalazłam od Ciebie zobacz moze cos masz z listy czego szukam ktora teraz dodałam albo cos jeszcze innego pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
w Twoim watku bibułki mi sie spodobały ale nie wiem bo mam teraz Shiseido pureness jutro zobacze w KWC ich recenzje i Ci napisze ![]() Dodałam przedchwilka liste kosmetyków których szukam moze masz cos z tego na zbyciu pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
nie wiem czy paletka jest w sprzedaży wyglada jak limitowana wersja czy cos takiego pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.