|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
eh juz nie mam pomysów:(
Witam dziewczynki mam do was prośbe, poniewaz jestem poczatkujaca, to caly czas cwicze sobie na swoich pazuraskach i... skonczyly mi sie pomysly
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: eh juz nie mam pomysów:(
Proponuje zajrzec tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168899
Znajdziesz tam wiele inspiracji ![]() A co do tych najbardziej ulubionych. Trudno by mi było wybrac jedyne, najładniejsze pazurki. Jest ich tak wieeeeele. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Albo wpisz sobie na googlach jakiś tekst np "tipsy" " żelowe".. itd.. może powyskakują jakieś fotki
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Madzia ja juz wszystko to przejrzalam i jest wiele slicznych a ja sie nie moge zdecydowac
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja osobiscie lubie ten watek, ktory nie dawno znalazłam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=109155&page=8 Jest własnie odpowiedni dla mnie, gdy nie mam duzych mozliwosci. Czyli tylko lakierki i ozdobki wchodza u mnie na razie w gre. W sumie tam tez wystepuja np. kwiatuszki akrylowe, ale mozna sie bez nich obejsc.
No, ale w sumie Ci nie chodzi jednorazowo o inspiracje? Wiec czym wiecej tym lepiej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
no jednorazowa, coprawda mam kilka pomyslow, ale chcialabym zobaczyc wasze ulubione, moze i mnie cos zachwyci maksymalnie?;p
![]() |
#7 |
La Moderatoiure
|
Ja wszystkie zdjęcia jakie mam na kompie to wstawiam do wątków o zdobieniach i radzę ci je oglądnąc, bo jest tam mnóstwo pomysłów i nie chce mi się wierzyć że nic z tych wątków nie wybierzesz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
No ja mam pełno ulubionych
![]() ![]() Moze sa dziewczyny, ktore maja swoje jedyne ulubione, ale sadz ze nie beda one łatwe do wykonania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Moze sa dziewczyny, ktore maja swoje jedyne ulubione, ale sadze ze nie beda one łatwe do wykonania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Moze sa dziewczyny, ktore maja swoje jedyne ulubione, ale sadze ze nie beda one łatwe do wykonania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
okej no to zamykam watek-----------------------------------------------------------------
i poszperam dalej w necie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.