|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Błagam, pomóżcie na setne urodziny
Zwracam się o pomoc do pomysłowych wizażanek o pomysł na kartkę i życzenia na 100 urodziny dla pana. Myślałam o kartce w formie kwiatka z tyloma płatkam ile osób składa życzenia z danej rodziny w tym wypadku 5 osób. W środku kartki życzenia{[nie znalazłam nic na taką wspaniałą okazję}, a na każdym płatku zdjęcie jednego z członków rodziny. Mam niewiele czsu bo około tygodnia . Może ktoś ma jeszcze inny pomysł i jakieś ciekawe życzenia. W końcu takie okazje to nie są na codzień. Pozdrawiam gorąco i dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chi~
|
Dot.: Błagam ,pmóżcie na setne urodziny
a może pięka księga? złota, bo to złoty wiek..? życzenia musisz znależć,może poszukaj kartki n 100 urodziny i przepisz życzenia..
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Błagam ,pmóżcie na setne urodziny
życzenia musisz znależć,może poszukaj kartki n 100 urodziny i przepisz życzenia..
Właśnie konkretnych na 100 rocznicę nie znalazłam, raczej po fragmentach z kilku zlożę na jedna całość. Dalej interesuje mnie forma z kartki z ciekawym wmontowaniem zdjęć rodziny na pamiątkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.