|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sephora tydzień promocji!!!!
Hej,
W Sephorze od jutra rozpoczyna się "Tydzień promocji" na zapachy damskie i męskie. Ja poluję na CH 212 VIP której 30ml kosztuje 149zł, a 50ml jest za 209zł. Proszę powiedzcie mi na co mam zwrócić uwagę przed zakupem? Zapach CH 212VIP poznałam w Sephorze psikając się testerem i czułam je przez 2 dni. Czy te w promocji będą takiej samej jakości i będą takie trwałe? Czy to nie są jakieś podróbki? Proszę o odpowiedź. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Sephora tydzień promocji!!!!
a jak w markecie jest promo na groszek w puszce to tez jest podróbkowy? albo z mniejszą zawartościa groszku w groszku?
![]()
#3 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ![]() a na marginesie - żadna tam promocja, bo w perfumeriach netowych da się taniej zanabyć amen
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no właśnie napaliłam się na tę akcję, a jak zobaczyłam ceny to tylko chichotałam, bo gigantyczna promocja a w niektórych przypadkach i tak duuużo drożej niż bez promocji w necie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a na marginesie, to jest juz watek o promocjach w Sephorze...proponuje polaczyc... ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post25961225
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
trzeba sie wybrac, dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.