|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
poszukiwany-poszukiwana czyli co potrzebne Mili17;)
No więc zacznę od tego, że potrzebne te rzeczy
*MF lasting performance, najlepiej z minimalnym ubytkiem( może komuś nie podpasił kolor?) * maseczka z zielonej ginki, ewentualnie z jej dodatkiem * turkusowe, żywo niebieskie bluzeczki letnie na ramiączka, wiązane na szyi itp. ![]() Na razie tyle ![]() * balsam do ciłała milk&honey z oriflame w ładnym słoiczku 250 ml użyty w małej ilości dwa razy, więc praktycznie żadnego ubytku (kosztował mnie sporo ![]() *biała kredka do oczu maybelline expression kajal- jest świetnia, trwała, miękka, nie rozmazuje się, można nią zrobić bardzo precyzyjną kreskę i co najważniejszenie nie szczypią po niej oczy. Jest owiusienka z 3 razy się nią maznęłam i nie oddawałabym gdyby nie inne kosmetyki bardziej mi potrzebne. * zestaw do frencha, czyli 3 lakiery, ( nie wiem czy uda mi się znaleźć paski) kilka razy użyty, firma eveline Zapraszam ![]() Edytowane przez mila17 Czas edycji: 2007-03-17 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.