|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
roznice wyniku temperatury
Czesc Dziewczyny,
Jestem w 18dc,wlasnie mierzylam sobie temperature i pod pacha wynik to 36,4 a w pochwie 37,3.To spora roznica.Pamietam ze zawsze jak mierzylam dla porownania to w pochwie byla wyzsza.Czy tez tak macie?I ktoremu wynikowi bardziej wierzyc? Druga sprawa to po jakim czasie od stosunku gdy mozliwe jest zaplodnienie,temperatura zaczyna rosnac..czy juz nastepnego dnia czy potrzeba na to kilka dni? Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam Was. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: roznice wyniku temperatury
Bardziej wiarygodna jest temperatura w pochwie. Pod pachą można zmierzyć temperaturę panującą na powierzchni skóry, a nie temperaturę ciała.
![]() Cytat:
Edycja: Jeszcze raz przeczytałam Twój post (nie doczytałam go do końca i zabrałam się za odpowiadanie ![]() Więcej info możesz znaleźć w internecie. Wystarczy wpisać npr w google. O np. tu masz coś na ten temat: http://embrion.pl/npr/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: roznice wyniku temperatury
Dzieki Amika..poczytalam sobie stronke ktora polecilas i faktycznie nie zalecaja mierzyc temperatury pod pacha.Malutka iskierka nadziei zakielkowala bo dzis w pochwie mam temp 37,4 (pod pacha dla odmienay 36,2).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.