|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lakiery Inglot
Tak wlasnie sobie siedzialam i malowalam paznokcie i wpadlo mi do glowy, zeby polecic Wam moje kochane Wizazanki swietny lakier do paznokci, ktorego uzywam juz bardzo dlugo ( jak na mnie, bo jestem wybredna). No juz mowie: to jest nic innego jak INGLOT nr19. Opalizujacy, naturalny, a jednoczesnie ciekawy, trwaly, intensywnosc efektu zalezy od ilosci warstw.Polysk fioletowo-blekitny. Po prostu super! az bylam zaskoczona. Przy tym smieszna cena, chyba z 10zl. Dla mnie to jest odkrycie
![]() szczerze polecam ![]() Jassmine |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: polecam swietny lakier do paznokci
A na KW oceniłaś? to wystarczy za zachętę... Zresztą jak widać po ocenach, nie wszystkim pasuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Z Inglota szczególnie na lato osobiscie polecam lakiery nr.202,205 [img]icons/icon7.gif[/img]Cudooooo
![]() ![]() Kto zna ten wie o czym mówię [img]icons/icon7.gif[/img]A cena taka jak przy wszystkich Inglotach [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
tak, ocenialam na KW. Widze, ze chyba roznej swiezosci lakiery sie trafiaja naszym kolezankom. Ja zawsze kupuje u zaufanej pani [img]icons/icon7.gif[/img]Moj kolor jest naprawde swietny, te ciemniejsze - niekoniecznie. Bylam zaskoczona za pierwszym razem, wiec kupilam go drugi raz,trzeci, itd.. o dziwo byl taki sam...w rezultacie stal sie moim uniwersalnym lakierem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
no właśnie kolorki mają super ale moje paznokcie
strasznie zaczęły się łamać po Inglotach [img]icons/icon9.gif[/img] także niestety musiałam z nich zrezygnować a szkoda... [img]icons/icon40.gif[/img] marz-ka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja bardzo lubie nr 126. Wyglada jakby caly byl z bialego brokatu. SUPER! Tez to juz moj ktorys z kolei lakier w tym kolorze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.