|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Czy ktoś mi pomoże w doborze kremu?
Jaki kremik mogę stosować po kuracji Atredermem, gdzie skóra jest podrażniona ale mieszana i się świeci?
Effaclar K (stosowany niecodziennie) podrażnił i problem z cerą powrócił. Czy taki krem powinien zawierać filtry 60 czy wystarczy np. Anthelios W 30? Jestem już bezradna w walce z moją 28 letnią twarzą.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Czy ktoś mi pomoże w doborze kremu?
Wydaje mi się, że najlepszym doradcą w tej sytuacji jest dobry dermatolog [img]icons/icon7.gif[/img] Jesli chodzi o Łódz to moge polecić [img]icons/icon7.gif[/img] Nie wydaje mi się żeby dobre było takie samowolne eksperymentowanie szczególnie, że sama widzisz, że efekty są inne od oczekiwanych.
[img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Krem polecił właśnie dermatolog i teraz walczymy razem z tym, co się stało.
Chciałam móc polegać na opinii i zdaniu innych, stąd post. Mój dermatolog do tej pory zawsze mnie swietnie leczył, a reakcja na różne specyfiki nigdy nie jest pewna, więc mam problem, który mam nadzieję, wkrótce się skończy. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To może dla odmiany zminić trzeba lekarza?? [img]icons/icon12.gif[/img] tak jak czasem zmienia sie kosmetyki?? [img]icons/icon12.gif[/img]
Ja niestety za bardzo sie nie znam, więc fachowej porady nie udzielę, a ponadto wydaje mi się, że tak z opisu to ciężko cos doradzić [img]icons/icon9.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.