|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
moja pierwsza bizuteria i co dalej?
to moje pierwsze dziela. nie wiedzialam ze na wizazu tez jest temat bizuteryjny - jaka ja ciemna - w dodatku jest maly kurs jak to robic. ja wpadlam na pomysl bizuterii bo jedna kolezanka ze szkoly kosmetycznej sie tym zajmuje. teraz dopiero wiem ze mozna polprodukty zamawiac w sklepie internetowym. ja moje prace zrobilam z kupionych koralików w pasmanterii i na sznurku. teraz dopiero wiem jakie sa nie profesjonalne. przyznam sie ze sie troszke podlamalam ale i tak je zaprezentuje. Moze ktos mi doradzi czy powinnam sobie dać spokój czy moze zając sie tym na powazniej?
blog Edytowane przez losek78 Czas edycji: 2009-04-11 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: moja pierwsza bizuteria i co dalej?
Oj bardzo małe zdjęcia, jedynie ostatnie większe. Czym jest ten kwiatek? Pierścionkiem wkrętem?
Co do robienia, większość robi z pasji, a nie bo ktoś robi ![]() ![]() Co do biżu to wydaje mi się że kolczyki trzecie są dość fajne, ale nic więcej nie powiem, bo zdjęcia małe.
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
hej, po pierwsze to zdjecia sa fatalne i malo na nich widac, wiec ciezko skomentowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
O malych zdjeciach juz wiesz...
![]() A co do kolczykow: formy sa proste, ale przeciez od czegos sie zaczyna ![]() Ja tez Ci nie powiem, czy powinnas zajmowac sie tym dalej. Na pewno nie dowiesz sie, dopoki nie pobawisz sie tez, ze tak to ujme, bardziej profesjonalnymi "zabaweczkami" ![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
pracami się nie zachwycam, ale oczywiście, że próbuj dalej. Podobno nie od razu Rzym zbudowano, jeśli lubisz takie ręczne dłubanie, przykładasz wagę do staranności, a z biegiem czasu nabierzesz wprawy i będziesz mogla tworzyć bardziej wyszukane wzorki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
tp przez to ze orginalny rozmiar nie chcial mi sie wgrac i oprzez te przeróbki malo widac na zdjeciu. spróbuje wstawic jeszcze raz ale nie wiem co z tego wyjdzie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Przerobki przerobkami, ale robilas te zdjecia komorka? Sa strasznie rozmazane....
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
dobra zrobilam jeszcze raz te zdjecia. w ogole to jestem zaskoczona ze ktos mi odpowiedzial i to jestem bardzo mile zaskoczona i bardzo dziekuje za odpowiedzi i licze na nastepne opinie. mam zamiar skorzystac z tych sklepow internetowych ktore oferuja polprodukty do bizuterii i zajac sie tym bardziej profesjonalnie. Bede zamieszczac moje prace w miare możliwości.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
TE są bardzo ciekawe. Zdjecia jakosciowo w sumie dobre ale jakies tlo inne by sie przydało...
Pomysly widac masz niezłe, a w połączeniu z elementami ze sklepow netowych napewno nabiorą lepszego wyrazu ![]() Pozdrawiam i życze powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Zdecydowanie lepiej widac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Pomysły masz dobre, myślę, że będą jeszcze lepsze niedługo...
Ale ma jedną prośbę: kolczyków nie rób na sznurku! Takie ładne te ostatnie, a sznurek wszystko psuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A mi to co na kolczyku sznurkowym bardzo sie podoba
![]() Jest tylko jedno ale.... Gdyby bylo moje wzielabym na brelok do torebki ![]() ![]() Zdjecia lepsze i czekam na kolejne prace ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
wiem juz wiem. mam zamiar poprzerabiac wszystko jak tylko zdobede narzedzia pracy. a z tym mam problem na razie bo kasy trzeba troszke. tak sobie mysle czy na tym mozna zarobic? osobiscie to uwielbiam kolczyki. gdy sobie pomysle ile kasy wydalam na gotowe kolczyki i ile bym za to sama zrobila??? jest takie ale ze mieszkam na wsi, totalne odludzie nawet malo ludzi i nie mam zbyt wiele kolezanek. wiec gdzie bym to miala sprzedac? Jedna znajoma ze szkoly z Krakowa otworzyla swoja firme. Zamawia przez internet materialy - m.in. prawdziwe kamienie - ale nie chciala zdradzic strony. wiem tylko ze za jedna pare kolczyków bierze okolo 100 zl i spokojnie sie utrzymuje z tego. tyle ze mieszka w Krakowie a ja mam do krakowa okolo 100 km! Myslalam o sprzedarzy przez internet - ale to tylko takie mysli - nic nie planuje bo najpierw musze cos wykonac a potem sie zobaczy. takie te moje przemyslenia - badzo prosze moze sie ktos wypowie co do tego ???
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
ja sie wypowiem: liste sklepow gdzie mozesz zamowic wszystko do bizu przez internet znajdziesz tutaj
![]() Nie wiem z czego kolezanka robi taka tajemnice ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.