|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Obsluga mp4
Blagam pomozcie mi.Kupilam mp4 firym Vakoss,taka rozowa i kompl;etnie nie wiem jak mam jej uzywac.a jak sciagac muzyke to juz w ogole.Mam jakas taka do niej ladowarke i takie kabelki,a one sa do...?No wslanie pojecia nie mamm.mp4 laduje sie?Jak sciaga sie muztke filmiki itd?
blagam pomozcie.Jest instrukcj,ale naprawde tego nie napisalai.Pomozcie! Od samego poczatku instrukcje napiszcie. 1.Wyciagam z pudelka. i co dalej napiszcie balagam,uratujcie mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Obsluga mp4
mam fotke mojej mp4
![]() edit:nie mmam fotki zobaczcy mozecie na http://www.vakoss.com/motion.asp?sit...08610&cat=1614 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może nie każdy ma czas opisać Ci w ciągu kilku minut od założenia wątku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Ariva, wybacz, nie chce mi sie pisac dluugiego posta. Odezwij sie do mnie na gg zadajac konkretne pytania, powinno mi sie udac pomoc Tobie.
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Podłącz przez kebel USB do kompa.Wejdź w Mój Komputer,jest ikonka dysk wymienny [bynajmniej u mnie] i muzykę z komutera kopijuesz i wklejasz do folderu dysk wymienny.
Mam mp4 więc służę pomocą-odezwij sie na pw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.