|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
..:: Poszukiwany, Poszukiwana!!! ::..
Witam
![]() pilnie poszukuję kilku rzeczy, może macie na zbyciu ![]() *DIROSEAL Avene (najpilniejsze!); *preparaty na "skórkę pomarańczową" różnych marek i tych tańszych i droższych; *filtry (balsam lub spray) faktory 25-40 - firmy apteczne, z wyższej półki, z niższej Garnier; *podkład Rimmel Recover (mniej pilne) Jak mi się coś jeszcze przypomni, to dopiszę. Mam do zaoferowania to co w wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...64#post4179564 Mogę również zaproponować jakieś ubranka zainteresowanym (mam spore zbiory ale jestem zbyt leniwa zeby wszystkie opisywac ![]() Pozdrawiam i zapraszam do wymianki
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ..:: Poszukiwany, Poszukiwana!!! ::..
Mam Rimmel Recover 100 ivory, kupiony zimą, zostało myslę jakieś 2/3 buteleczki, trudno mi stwierdzić dokładniej, bo opakowanie jest kompletnie nieprzezroczyste.
Przejrzalam Twój wątek wymiankowy. Też jestem wiosną, może masz jeszcze na zbyciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Mam w wątku krem Clinique SPF 30 - do twarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
już już
![]() ![]() Byłabym bardzo zainteresowana podkładem...jeżeli chodzi o błyszczyki to mogę zaproponować błyszczyk w odcieniu brzoskwiniowym połtransparentny Lancome Juicy Tubes. Zaznaczam odrazu, że wydaje mi się, iż jest to podróbka, ponieważ miałam już Juicy Tubes to mam porównanie...opakowanie jest praktycznie takie samo, konsystencja błyszczyka również, jednak zapach jest zupełnie inny...kupiłam go w Anglii przez brytyjski ebay.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
droga A a czy zainteresowało Cię coś u mnie?
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Znalazłam to:
*Curious pen - z jednej strony sliczna woda perfumowana, z drugiej piękny mieniący się błyszczyk o zapachu malin świetny gadget!! nowy, nieuzywany Chyba, że masz jakieś kosmetyki do pielęgnacji włosów blond, platynowych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kosmetyków do pielęgnacji włosów blond nie mam raczej na wymiankę, bo sama jako blondynka uzywam tylko moich sprawdzonych ![]() ![]() Chciałam też zapytać, jeżeli można ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
zdjęcie cieni dla Jody
![]() mam nadzieję, że widać, jakie to kolorki ![]()
MY IDEA OF HAPPINESS HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED "Wierzę w styl, a nie modę" RL Edytowane przez mi.a Czas edycji: 2007-05-29 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.