|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gucci,Effaclar,Clinique,S hiseido,Lancome i inne :)
Hej moze cos u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 – mój wątek kosmetyczny |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Zobaczyłam u Ciebie to, i może coś wykombinujemy
CLINIQUE ALL ABOUT THE EYES RICH krem pod oczy na worki i cienie PUPA SILK TOUCH róż do policzków w odcieniu ciepłej brzoskwini ze złłotymi drobinkami.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
CLINIQUE ALL ABOUT THE EYES RICH krem pod oczy na worki i cienie, 7 ml (połowa oryginalnej pojemności). Posiadam oryginalny kartonik z ulotką.
LRP EFFACLAR tonik zwężający pory, przeciwdziałający ich zatykaniu, mikrozłuszczający, 200 ml, użyty kilka razy. Może znajdziesz coś za to u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165615 |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś za Vanish? W zasadzie chętnie przjęłabym nawet odlewkę (odkładkę, bo to gęste smarowidło), bo to się zużywa bardzo powoli.
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Ha
Z bazą chciałabym zaczekać przynajmniej do jutra, bo wystawiłam ją na wymianę za którąś z rzeczy, które mi się właśnie kończą![]() Jeśli nie dostanę żadnej oferty do jutra, to zgłoszę się, OK?
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
LRP EFFACLAR tonik zwężający pory, przeciwdziałający ich zatykaniu, mikrozłuszczający, 200 ml, użyty kilka razy.
moze cos u mnie?? albo napisz dokładnie rzecz(nazwa) którą chciałabys za ten tonik. ))
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
SEPHORA BODY SUPER HAND SCRUB 125 ml, nawilżający peeling do dłoni i paznokci z odżywczymi olejkami. Zużycie góra 25%.
LRP EFFACLAR tonik zwężający pory, przeciwdziałający ich zatykaniu, mikrozłuszczający, 200 ml, użyty kilka razy. Moja lista: Pielęgnacja: - mini produkty do ciała TheHealingGarden RelaxTherapy lawendowe balsam i żel do mycia, tubki 54 ml, nie używane (nie ma daty ważności, dostałam w listopadzie) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - pianka do włosów cienkich Nivea HairCare – zostało ok. 30% - nabłyszczacz do włosów w sprayu Joanna Effect.Net 100ml– zużycie na oko to 10% może - olejek na gorąco do włosów Oriflame kokosowy, 15 ml (do 06.2009) Makijaż: - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy 2-3 razy, świeży) - 2/3 błyszczyku Manhattan CalypsoShine bezbarwnego z drobinkami (pachnie wazelinką) - błyszczyk migoczący Avonu Glistening Peach, zużycie 15% - cień do powiek w płynie CarloDiRoma jasnobeżowy 9 ml nr 02, zuzycie 5 do 10% - 2 cienie Maybelline ExpertWearMono: pudrowy róż 15 AntiqueRose zużyte nie więcej niż 30% i pudrowy liliowy 14 HeatherMist tu zużycie nie przekracza 15% - Avon CT cień w kulce zielony-nowy (nie wiem czemu nie ma napisów na buteleczce) - cień w sztyfcie HOT INDIA Manhattan (zużycie max 10%) w kolorze perłowego srebrzystego beżu (nie jest bardzo jasny) Próbki: - szminki Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - Crystal Aura - filtry Biodermy 5ml: Photoderm Max Fluide spf100 (do 12.2007) I Photoderm Max Crème spf50 (do 11.2008) Odsypki: sypkie cienie Vollare: 19, 22, 38, 39 (ostry róz, turkus, mocny lila-róż, złoto) różne brokaty
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zerknij do mnie, moze tym razem ?link w podpisie |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mogę napisać dokładnie co chcę, bo to zależy od zużycia itd. Moja lista życzeń jest na końcu pierwszego postu
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
tylko jak juz napisalam z twojej listy nic nie mam...ale moglabym dokupic cos ale oczywiscie dostosowanego do ceny toniku...wiec jak?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Interesowałaby mnie odżywka do paznokci Sally Hansen Miracule Care, a ewentualnie Get Strong Multi-Vitamin Nail Strengthener.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
aha...no coz niestety sally hansen widzialam za 48zł a to nieadekwatne do uzywanego toniku a tego drugiego wogole nie znam i nie widzialam nigdzie w sklepie. W takim razie pozdrawiam
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Podoba mi się bransoleta z koralików - mam pytanie, czy ona jest metalowa czy drewniana?? Jestem uczulona na nikiel i nie mogę nosić niczego z metalu
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Ooo, super
W takim razie jestem jak najbardziej zainteresowana. Czy możesz jakoś oszacować jej wartość?? Na pewno mogę zaproponować podkład Chanel DP, ale kolory Opaline i Beige, czyli zdecydowanie jaśniejsze niż potrzebujesz. Mam też na zbyciu właściwie nieużywany puder brązujący Nuxe, nawet nie starł się wytłoczony w pudrze napis. Mam też parę kasetek cieni, których nie używam, czwórki Chanel, czwórki Shiseido, pojedyńcze Chanel. Nie wiem jaka jest wartość bransoletki, jeśli ją jakoś oszacujesz będzie mi łatwiej zaproponować coś konkretnego
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam ją w Londynie za ok. 12 funtów. Z teg co wymieniłaś zainteresował mnie puder brązujący Nuxe
Masz jego zdjęcie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.

))
?
Masz jego zdjęcie?