|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
choroba?
Nie wiem już gdzie się z tym zwrócic... więc postanowiłam napisać na tym forum ginekologicznym bo wydaje mi sie ze to moga byc problemy tego pokroju.
Ostatnie 2-3 tygodnie czuje sie dziwnie. Troche to na pewno stres: studia itp. ale wstaje rano albo czuje głód w żołądku tak jakby, albo ze chce mi sie wymiotować. Dajmy na to zjem 1-2 kromki i jestem tak "najedzona" ze chce mi sie cd. wymiotować ale nie robie tego. Do tego dzis jest mój 37 dzien cyklu a ja nadal miesiączki nie mam. Co prawda nie mam ich regularnych ale to już przesada. Do tego od jakiś 2 miesiący mam problemy z dolną częscią kości ogonowej nie moge dłużej siedzieć na miejscu niż 5minut bo potem ogromny ból wstawania...Z reszta teraz nie wiem czy to kość ogonowa czy jakieś sprawy związane z tym wszystkim. Na ten ból lekarz przepisał mi Olfen zaszczyki po których pzreszło ale nie an długo bowiem 1 tydzien było spokoju i znów ten sam ból... Czy to jakaś choroba? Co to może byc? Napisz też ze nie współżyłam jeszcze tylko uprawiałam petting który pzrez ubrania nie jest moim zdaniem niebezpieczny! Prosze o pomoc specjaliste... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: choroba?
Moze warto zrobic badania krwi?Zastrzyk jak widac nie wplynac na ew. stan zapalny,moze potrzeba inna dawka ?moze jakies rtg kosci?
pojsc do ginekologa sprawdzic co hamuje okres i go wyregulowac? petting przez ubrania nie jest niebezpieczny wiec jesli jestes absolutnie pewna ze taki wlasnie byl to nie masz sie czego obawiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
byliśmy w bieliźnie doszło do wytrysku ale to chyba niewpływa skoro były spodenki i bielizna...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja bym poszla do ginekologa i jeszcze do ogolnego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.