|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lovely SJP wymienię
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej
Mam na wymianę Cashmere Mist Donny Karan 75 ml/100 ml plus np. 25 ml /30 ml Orange Tonic Azzaro - może Cię to zainteresuje w zamian za Lovely? pozdrawiam renia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mam na wymiane YSL Paris -moze Cie zainteresuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Renia niestety nie znam tych zapachów i obawiam się, że nie mam wielkich szans na spotkanie ich w perfumeriach. Możesz mi je jakoś przybliżyć, porównać do czegoś? KWC czytałam, ale skąpe opisy. Ewentualnie możemy zrobić jakąś wymianę próbkową.
buzichoco niestety, dziękuję.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Cashmere Mist to lekki zapach szyprowy, pachnie jak krem nivea, doskonale nadaje się na co dzień, do pracy, zaróno na na ciepłe i jaki i na chłodniejsze dni. To jest moja 2 flaszka tych perfum i juz jej chyba nie dam rady zużyć.
Orange Tonic - pomarańcze plus przyprawy, poczatek mocno cytrusowy nastepnie dochodzą nuty korzenne. Zapach mimo, ze jest typowo letni całkiem długo się utrzymuje, to pewnie dlatego że do płynu dodane są substancje pielęgnujace skórę a takie dodatki zawsze wydłużają trwałość zapachu. Bywa w Sephorach. pozdrawiam renia |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
czekam też na inne propozycje
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.