|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
sprzedawca allegro lizbeth
drogie wizazanki czy ktorakolwiek z was zakupila cos u lizbeth z allegro.pl mam dylemat odnosnie sukienki ze wzgledu na kilka nizbyt pochlebnych komentarzy dotyczycych jakosci wykonania ubran oferowanych przez te allegrowiczke-niestaranne wykonczenie, przyduza rozmiarowka, koniecznosc przerabiania sukienki u krawcowej.bardzo prosze o pomoc. dziekuje i pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: sprzedawca allegro lizbeth
Nic od tej Pani nie kupiłam ale jak sprawdziłam jej aukcje to zdięcia nie zachęcają. Fotoszop i tyle. Poza tym bardzo wiele reklamacji w związku z rozmiarami i nieodpowiednim uszyciem. Nie ryzykowala bym.
http://www.allegro.pl/item168950602_...ki_40_hit.html Ta sukienka jest komputerowa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie kupowalam nic ale przy takiej ilosci negatywnych i neutralnych komentarzy wszysktich niemal w stylu "źle uszyta, trzeba było przerabiac u krawcowej" nie ryzykowalabym na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Oj... przy takiej ilości komentarzy negatywnych i neutralnych (i ich treści) nie zaryzykowałabym, żeby nie wiem jak mi się coś podobało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie mialam nic wspolnego z ta pania,ale nawet nie znajac sie na photoshopie i innych teog typu programach widac,ze zdjecia byly mocno przerabiane...a skoro juz zdjecia pozostawiaja wiele do zyczenia,to podejrzewam,ze ciuszki rowniez....
no i tyle negatywnych komentarzy...nie rzyzkowalabym,bo po co ci nieprzyjemnosci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nie kupowałam i nie kupię nic od tego sprzedawcy... zdjęcia pozostawiają naprawdę wiele do życzenia... straszny fotomontaż...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Radze uwazac, opinie niezbyt pochlebne i co gorsza odnoszace sie do zlej jakosci ubran.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Też odradzam Ci. Poszukaj podobnej sukienki
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
fuj, jakie nedznej jakosci zdjecia..... ze tez nie wstydzi sie ich wystawiac...
Swoja droga jak szukalam kiecki na sylwestra to widzialam juz te aukcje i wlasnie zdjecia mnie zdecydowanie odrzucily ![]() Powodzenia w poszukiwaniu sukienki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Widać, że sukienki nie są najlepszej jakości dlatego cena tez jest niska
![]() Wybór należy do Ciebie, ale ja nie ryzykowałabym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Kupiłam sukienke piekny krój, sylwestrową, przed nowym rokiem szły jak woda ... sukienka z taniego materiału, krzywo uszyta, niskobudżetowy koszmar szyty w szwalni w piwnicy - wystajace nici, material sie nie zgadza, wszystko sie marszczyło. Całe szczęście udało mi sie jej pozbyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.