|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zapytanko o podkład
Cześć Dziewczyny!
Czy możecie mi polecić jakiś dobry podkład lub puder w kremie do twarzy, bo chyba urzywałam już wszysstkiego i ciągle szukam idealnego dla mnie. Nie chodzi o kolor, ale o "trzymanie " się na twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: zapytanko o podkład
<font color= 808080> zajrzyj do KW, wpisz w wyszukiwarkę: puder, podkład. myślę, że czytania będziesz miała na 2 dni
[img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jasne, tylko, że to są najczęściej reklamy i wszystkie sa "extra" jak to w reklamach. A mi chodzi o sprawdzone przez dziewczyny podkłady/pudry. Chyba jest to logiczne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
chodzi mi o wyszukiwarkę wewnątrzwizażową, która wyszukuje wątków poruszanych przez forumowiczki. KW to też zbiór opinii Wizażanek a nie reklama [oj nie - jesteśmy bardzo krytyczne].
![]() |
#5 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Droga Marto [img]icons/icon7.gif[/img]
Jeśli chodzi o podkłady to bardzo trwałe są: Revlon colorstay, Estee Lauder Double Wear, i La roche Posay Unifiance. Poczytaj sobie o nich w Kosmetyku wszech czasów [img]icons/icon7.gif[/img] Pozdrawiam [img]icons/icon7.gif[/img] AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Najwięcej podkładów jest w targowisku i tam dziewczyny zachwalają każdy kosmetyk, który chcą sprzedać. I jeszcze bardzo mi się podobał wątek pt. " Krem przeciw brzydocie" Bardzo duuużo było o pudrze i podkładzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
[b] <font color=6495ED> no tak, Targowisko to niezbyt dobre miejsce na szukanie porad dotyczących podkładu czy pudru, ale w Pytaniach Do Wizażystki znajdziesz na pewno wiele cennych informacji. w KW też.
ja osobiście polecam podkłady Maybelline i Max Factora [nie wiem o jaki konkretnie Ci chodzi: bardzo matujący, bardzo kryjący... - jak napiszesz jaki to podam konkretną nazwę] a puder Max Factora Creme Puff [mój ulubiony od lat].
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
O tak! Zdecydowanie polecam Estee Lauder "Double Wear" [img]icons/icon7.gif[/img] Wlasnie doglebnie przetestowalam probke z Sephory i jestem nim zachwycona. Aby uzyskac bardzo lekka konsystencje przed nalozeniem mieszam go na lapce [img]icons/icon10.gif[/img] z kremem nawilzajacym na dzien Dermika MAT-B. Efekt jest znakomity! Wygladam tak naturalnie jak bez makijazu a cera jest gladka i wyrownana. Ten kremik bardzo dobrze nawilza a Double Wear matuje i nadaje ladny,zdrowy kolorycik mojej buzce [img]icons/icon20.gif[/img] W sobote pedze do Krakowa do Sephorki zeby kupic to cudenko [img]icons/icon7.gif[/img] Polecam i pozdrawiam [img]icons/icon40.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Marto, pod tym linkiem masz oceny dziewczyn używających poszczególnych podkładów, a nie żadne reklamy... nie wiem, czy wcześniej tam trafiłaś, chyba nie, ale poczytaj, na pewno wiele się dowiesz:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...&category_id=5 [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.