|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Proszę o pomoc w określeniu mojego typu kolorystycznego
Prosiłabym zwłaszcza o pomoc w wyborze koloru, rodzaju makijażu.
Niezbędne informacje: 1. opalam się stosunkowo szybko jak na blondynke i od razu na brązowo, a co do odcienia opalenizny to jest złotawo-brązowawy 2. Kolor oczu... zależy od dnia, koloru makijażu... poniżej przedstawiam zdjęcie. Oprawę oczu mam dosyć ciemną jak na blondynkę i jasną cerę. 3. Piegów nie mam. 4. hmmm... z określeniem odcienia skóry mam problem... na pewno jest jasna i myślę, że chłodna wpadająca w porcelanę. A rumienię się na mocny róż. 5. Kolor włosów- jasny blond, ale nie jednolity, mają różne odcienie. 6. Usta dość jasne, różowe. 7. Najlepiej czuję się w czerwieni, czerni, fiolecie, zieleni. Natomiast unikam koloru żółtego, brązowego, ostatnio też niebieskiego. Umieściłam zdjęcia, które mam nadzieję, pomogą w określeniu mojego typu kolorystycznego. Pozdrawiam Edytowane przez miguska Czas edycji: 2007-03-06 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Proszę o pomoc w określeniu mojego typu kolorystycznego
Wedlug mnie twoj typ kolorystyczny to lato
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.