![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
![]() kilka fajnych kosmetykow
NIEAKTUALNE
Czesc, na Targowisku jestem kosmetyczna debiutantka.Pomyslalam,ze moze ktos mialby ochote na: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chetnie oddam tez kilka miniaturek: Avene plyn micelarny-2x 25ml -nalezy juz do Margot45 Effaclar K-6 saszetek Avene Cleanance -5ml Avene Cleanance K-5ml Effaclar A.I.-2 saszetki Poszukuje Dirosealu,produktow do cery naczynkowej,ale jestem otwarta na wszelkie propozycje.Zapraszam! Edytowane przez Hosea Czas edycji: 2009-08-10 o 15:36 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: kilka fajnych kosmetykow
A moze znajdziesz cos u mnie za:
Avene plyn micelarny-2x 25ml Effaclar A.I.-2 saszetki Mój watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186728 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witaj
Może znajdziesz coś u mnie za : ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Hosea,
zapraszam do mojego kramiku ![]() Poza kosmetykami tam umieszczonymi mogłabym zaproponować Ci dodatkowo 6 tubeczek po 5 ml Avene Antirougers Leger (w sumie 30 ml; tubeczki świeże, nie otwierana, w kartonikach). Mnie u Ciebie zainteresoał wstepnie Avene Cleanance soilare SPF 40 -nowosc,filtr do wrazliwej skory tradzikowej- NOWY I CALY. Musiałabym sobie tylko cos o tym produkcie poczytać, bo nie znam zupełnie. Gdyby Cię coś u mnie zainteresowało, to prosiłabym od razu o podanie terminu przydatności kremu oraz o info, czy jest on fabrycznie zapieczętowany. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Justi,a czy chcialabys wymienic Hydraphase XL? jesli tak,to ja chetnie! Kotko,niczego,niestety nie znalazlam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za Avene Cleanance soilare SPF 40 -nowosc,filtr do wrazliwej skory tradzikowej- NOWY I CALY i Balsam Dove z drobinkami-ok.70%?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Aniu,jestem poza domem i nie pamietam,jaki jest termin waznosci tego preparatu.Szczegoly moge podac Ci jutro,jesli chcesz.Zostal kupiony w poniedzialek,dostalam go we wtorek i tylko raz powachalam.Nie byl uzywany,ale nie ma tej folijki na koncu,wiec nie wiem,czy zechcesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja sobie w miedzyczasie postaram znaleźć jakieś informcaje na temat tego preparatu. Skoro to nowość, to może i jakąś próbeczkę w aptece uda mi się zdobyć ![]() Pytanie tylko, czy TY znalazłaś u mnie jakiś ewentualny zamiennik za ten krem ![]() Bo jeśli nie, to moje czytanie i polowanie na próbkę będzie "sztuką dla sztuki" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Aniu,przepraszam,niedopre cyzowalam swojej wczorajszej odpowiedzi.Interesuja mnie tubeczki Antirugeous Avene,bo wlasnie tego uzywam.A co do filtra Avene,to ma termin do 02.2010.To taki typ tubki bez folii na koncu(chyba juz o tym pisalam),a ja niczego nie wyciskalam ze srodka.Poza tym,gdybys miala jakis damski zapach,nawet malutki,to tez bylabym zainteresowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Hoseo, mnie u Ciebie bardzo interesuje płyn micelarny Avene. W wątku to mi raczej niewiele zostało, ale może znajdę coś poza...?
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Czesc,Margot.Chetnie odstapie Ci plyn micelarny, bo tez lubie Anne Rice...Fajna masz ta wode Aquoliny, i Corazon,ale to nie byloby sprawiedliwe.Moze po prostu wysle Ci ten plyn,a Ty mi jakis drobiazg do wyprobowania? Acha,mam jeszcze dwie saszetki zelu Effaclar do mycia twarzy,jakbys chciala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() informacje na temat Cleanance Solaire, które udało mi się znależć w sieci są szczątkowe: parę stronek, do tego prawie wszystkie w języku francuskim, którego nie znam ![]() Jeśli masz już teraz jakąś zdecydowaną chętną na ten filtr to nie czekaj na moją deczyje, ponieważ ja bez "zgłębienia tematu" tego specyfiku nie wezmę, a pewnie dopiero jutro/pojutrze moja wiedza na jego temat będzie ciut bogatsza ![]() Gdybyś chciała poczekać, to wymiana na Antirougeurs Leger byłaby jak najbardziej możliwa. Z zapachami jest gorzej: z zapachów pełnowymiarowych do oddania mam jedynie Amorka, ale jego wolałabym wymienić na inny zapach. Mam natomiast parę oryginalnych atomizerkowych próbek różnych zapachów oraz pół miniaturki L'Instant Guerlaina. A czy Twój krem ma kartonik i czy został kupiony w aptece, czy też pochodzi z jakiegoś innego źródła? Przepraszam, że tak wypytuję, ale jeden z linków, które wyrzuciły mi Google to była aukcja do Allegro, a ja do kosmetyków z Allegro zdecydowanie nie mam zaufania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za:
Balsam Dove z drobinkami-ok.70% Avene plyn micelarny-2x 25ml ? ![]() pozdrówka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Narazie sie wstrzymam. Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
hej,Margot! moze byc Aquolina,Slonia tez lubie.ale nawet jakbys na razie nie miala,to nie ma sprawy.moge Ci od razu wyslac ten plyn!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Aniu,ten filtr mam z apteki.mam pudeleczko,jest na nim opis.oprocz filtra 40 ma wyciag z pestek dyni,zeby zapobiegac tradzikowi.lekka konsystencja.moge Ci zacytowac caly ten opis,ale jutro.mi sie nie spieszy,wiec jesli Tobie tez nie,to chetnie udziele Ci informacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie, mnie sie nie spieszy zupełnie ![]() z przepisywaniem jakiegoś sążnistego opisu nie będę Cię fatygować jakoś sobie bez tego poradzimy wprawdzie jak na razie nie udało mi sie namierzyć testera tego produktu (nie mówiąc już o próbkach) w żadnej z krakowskich aptek (a byłam dzisiaj w trzech dużych z pokaźną ofertą dermokosmetyczną) ale jutro będę próbować dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() (widział kto kiedy latającego słonia? ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Aniu,ten filtr to jakas wielka nowosc, slyszalam o nim od konsultantki Avene,pozniej polowalam na niego w Lublinie bardzo dlugo.W koncu dostalam w prezencie. W miedzyczasie nasilila mi sie alergia i zwyczajnie boje sie uzywac czegos nowego.Zostane przy poczciwym Antirugeous, nie chce mieszac filtrow.A w Lublinie nie ma probek tego preparatu,moze wiec nigdzie nie ma.Jutro wpisze info z pudelka,moze sie tez innym przyda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ok, to te kremy do naczynkowej [oczy + buzka] za Dove
![]() jeszcze chcialam sie upewnic, czy tego Dove zostało 70%? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Hej,Mary.Dove jest przynajmniej 70%.Moge Ci dprzucic jakis drobiazg,jesli chcesz,np.2 saszetki effaclaru do mycia twarzy.jakby co,to czekam na Twoj adres na PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.