|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
co by tu zmienić....??pomóżcie!
wizazanki jak myślicie..co by tu zmienic??
przesyłam kilka moich aktualnych fotek w poscie 1 z aktualna fryzurka w poscie 2 -z fryzurka wczesniejsza...sama nie wiem w jakich włosach było mi lepiej..i wogole może doradzicie kolorki jesli chodzi o makijarz.. Koloru włosów nie chce zmieniac gdyz kilka lat temu farbowałam włosy i strasznie mi sie zniszczyły-długo powracałam do mojego naturalnego koloru... dziewczynki! chetnie wysłucham Waszych propozycji
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
1. Jak się opalasz - na poczatku na czerwono
![]() 2. Kolor oczu - morskie 3. Piegi - pare na nosie 4. Cera - yyy..sama nie wiem-raczej taka jak na fotkach 5. Naturalny kolor włosów - jasny blond -taki jak na zdjeciach 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) - róż naturalny 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? biały, blady róż, zieleń, brąz nie lubie czerwonego i ostrego różu to zdjecia sprzed ok 2 miesiecy Edytowane przez Przezlosliwa Czas edycji: 2007-02-23 o 21:02 |
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: co by tu zmienić....??pomóżcie!
Cześć moja droga, ładna z Ciebie dziewczyna, ja w sumie bym nic u Ciebie nie zmieniała, no może ten kolor ust z pierwszych fotek za ostry, ale ogólnie wszystko ok,jak możesz to wyślij mi na priv swój nr gg, bo ostatnio miałam zepsuty komputer i wszystko straciłam.buźka.
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
moze jakis inny odcien blondu?
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
niedoczytalam, ze nie chcesz zmieniac koloru
sorki...
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Piszesz, że nie lubisz ostrego różu ... Kolor Twoich ust na pierwszych zdjęciach jest chyba właśnie dość ostrym różem.
Moim zdaniem włoski oki - za to makijaż powinien być bardziej stonowany. Przy ostrych cięciach nie powinno się zbyt kolorowo malować.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki byś kolorek makijarzu doradziła...bo szczerze mowiac mam z tym problem i wogole jaki typ makijarzu...
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
Bardzo ladnie wyszlas w Twoim drugim poscie co zalaczylas zdjecia,kolor wlosow i fryzurka.Wygladasz bardzo mlodo,niewiem ile masz lat ale daje ci kolo20
.W pierwszym poscie nie za bardzo tak jakbys miala ulizane wlosy -nie pasuja Ci.Jesli prostujesz to nie prostuj![]() W makijazu ci nie doradze bo nie znam sie za dobrze.Pozdrawiam
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Moderator
|
Cytat:
to nie prostuj normalnie umyj glowe i wysusz same sie powinny ulozyc,nie musisz specjalnie modelowac,sa modne teraz apaszki,opaski na glowe,mysle ze bedzie ci pasowac,pokombinuj troszke![]() Chcialam sie jeszcze spytac to jest Twoj naturalny kolor czy mialas rozjasnione
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moj naturalny kolor
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem lepiej Ci w tych wyprostowanych wloskach w 1 poscie. Nadaja Ci charakteru
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
k.a.s.i.a dzieki. Ja jakos nie moge sie przyzwyczaic do tej prostej grzywki:/...
Czy ktoś mogłby mi odradzić jakie kolorki do mnie pasują i jaki typ makijarzu ?? Bo jestem w tych sprawach zielona....a moze zapuscic te włosy albo sciac je krócej??? |
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem, powinnaś zmienić kolor blondu albo spróbować z ciemniejszymi kolorami.
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
tak wyglądałam w rudym kolorze kilka lat temu
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
tak wyglądałam w ciemnym bondzie. Przepraszam za fatalną jakosc zdjecia
|
|
|
|
#18 |
|
Moderator
|
Slicznie tu wyszlas,i kolorek i fryzura-ladnemu we wszystkim jest dobrze
mikroREKLAMA
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Ładna buzia ale jak dla mnie tylko w połączeniu z fryzurką z drugiego postu. Pasuje ci naturalność i nie radze tego zmieniać bo efekty bywają zabawne.
Napewno ładnie ci będzie w beżach i jasnych brązach - delikatnie perłowych. Radziłabym też wypróbować złoty, ale tak na podstawie zdjęcia trudno mi ocenić jaki odcień, chociaż możliwe że wszystkie będą pasowały. |
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki bardzo dziekuje za odpowedzi
!!! seti85 - bezow i brazow własnie uzywam złota szczerze mowiac nie probowałam ale obiecuje w najblizszym czase poeksperymentować..
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
a czy któraś z wizazanek podjełaby sie okreslenia mojego typu kolorystycznego?
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
nikt nie pomoze z kolorkami ???![]()
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Z tych wszystkich w obcenej fryzurze wygladasz najlepiej moim zdaniem
masz piekny kolorek, i bardzo dobrze ze nie chcesz go ruszac uwazam ze powinnas zapuscic wlosy - jestes bardzo podobna do mojej kolezanki, ktore dlugie lata nosila krotkie wlosy i gdy je wreszcie zapuscila zmienila sie bardzo na plus. Ona ma bardzo mocno wycieniowane wlosy, na gorze ma krotkie i tak jej schodza do ramion, wyglada swietnie i mysle ze taka fryzurka Tobie tez by bardzo pasowala co do makijazu, to wydaje mi sie ze przy swojej urodzine mozesz szalec z kolorami, nawet ten roz na zdjeciu mi nie przeszkadza, i w zoltym Ci bardzo ladnie. Uwazam ze spokojny, bezowo-brazowy makijaz zgasi Twoja urode, ale to tylko moje zdanie jesli juz isc w brazy to jakies opalizujace, mocno podkreslone oko itp.
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

Moim zdaniem włoski oki - za to makijaż powinien być bardziej stonowany. Przy ostrych cięciach nie powinno się zbyt kolorowo malować.