|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Chyba zaraz zemdleję
Ja już dłużej nie wytrzymam Kiedy próbowałam wstać - miękną mi nogi i miałam wrażenie że mnie odmóżdża siedząc nie mogę zatrzymać wzroku na klawiaturze , pisząc ten post łapię literki próbuję to opanować ale czuję się coraz dziwniej , jestem momentami coraz bardziej otępiała i ciężka a potem na sekundę to mija i znowu to samo Nie mogę zamknąć oczu bo wszystko mi wtedy wiruje ze zdwojoną mocą i jest mi wtedy okropnie niedobrze Dzis w pracy jestem sama nikt mi nie pomoże pogotowia nie wezwę mowy nie ma . Co ja mam zrobić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chyba zaraz zemdleję
idz do lekarza ,zbadaj cisnienie !
zadzwon do kolezanki ,żeby poszła z tobą ! połóż sie i odpoczywaj ,nie siadaj do kompa ,nie oglądaj tv, albo wyjdz na spacer. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
glowa miedzy nogi i lyk koniaku...niskie cisnienie masz!!!Idz do lekarza i nie zrywaj sie gwaltownie z krzeselka.Koniak jak nie masz łyzka cukru!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Już
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
zbadaj koniecznie też poziom cukru
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja mam niskie cisnienie!
Jak to sie jeszcze raz stanie, to pierwsze co: GLOWE W DOL!!! jak siedzisz to miedzy kolana, jak stoisz to zlap sie reka o cos i glowe w dól, jak mozesz to usiadz, nawet jak to ma byc na ziemi. Boze ile razy ja juz w pracy lub na miescie zemdlalam jak zapomnialam kropli! Bez nich to sie nie rusze. Jawsze mdleje, jak musze wstac o 4 rano, jak nie zjem sniadania albo jak nie spiesze. Tak jak dziewczyny mówily, nie wstawaj gwaltownie. Pozdrawiam, Tinker PS: idz do lekarza, i najlepiej zalatw sobie krople na wszelki wypadek, zebys miala pod reka, pomagaja po 2 minutach
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
ale dobrze, że juz dobrze...Ja tak kiedyś zemdlałam na młodego chłopaka w tramwaju 0 już miałam tak ciemno przed oczmi, ze go nie widziałam, ale zanim na niego spadłam, powiedziałam gdzieś w próżnię "przeprszam\", co mnie po dziś dzie n rozsmiesza..
Idż do lekarza choćby po południu - nie warto tego odkładać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Krople sa niemieckie o nazwie Korodin, ale napisze Ci sklad, w aptece napewno dobiora.
Wszystko na 100g: 2,5g D-Campher 97,3g Crataegus 1:1,3 - 1,5; Ethanol 93Vol.-% 0,2g Levomenthol (Aroma) zawiera 60 Vol.- % Alkoholu ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Mam serdeczną prośbę, napisz mi na co są te krople, moja mama je bierze a ja mam wątpliwość czy to dobrze renata
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Mnie strasznie głowa boli. Już kolejny dzień pod rząd, nie wiem co mi jest.
A mdleje to ja w kościele. Ostatnio na różańcu, tak sobie klęczymy, a mi nagle słabo zaczyna się robić, no to sobie siadam i nagle bach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.