Chyba zaraz zemdleję - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-05-24, 09:42   #1
neuilly.
Rozeznanie

Exclamation

Chyba zaraz zemdleję

Ja już dłużej nie wytrzymam Kiedy próbowałam wstać - miękną mi nogi i miałam wrażenie że mnie odmóżdża siedząc nie mogę zatrzymać wzroku na klawiaturze , pisząc ten post łapię literki próbuję to opanować ale czuję się coraz dziwniej , jestem momentami coraz bardziej otępiała i ciężka a potem na sekundę to mija i znowu to samo Nie mogę zamknąć oczu bo wszystko mi wtedy wiruje ze zdwojoną mocą i jest mi wtedy okropnie niedobrze Dzis w pracy jestem sama nikt mi nie pomoże pogotowia nie wezwę mowy nie ma . Co ja mam zrobić ? Boże czuję się strasznie . Ja chyba zaraz padnę I to nie jest żart To trwa już aż 15 minut ale ja już nie mogę czuję się coraz gorzej nie mam sil a wszystko robi się coraz cięższe ja nie mogę wstać .
neuilly. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-24, 09:49   #2
paula78
Zakorzenienie

Dot.: Chyba zaraz zemdleję

idz do lekarza ,zbadaj cisnienie !
zadzwon do kolezanki ,żeby poszła z tobą !

połóż sie i odpoczywaj ,nie siadaj do kompa ,nie oglądaj tv, albo wyjdz na spacer.
paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-24, 09:51   #3
neonka28
Zakorzenienie

glowa miedzy nogi i lyk koniaku...niskie cisnienie masz!!!Idz do lekarza i nie zrywaj sie gwaltownie z krzeselka.Koniak jak nie masz łyzka cukru!!
neonka28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-24, 10:42   #4
neuilly.
Rozeznanie

Już O rany , chyba dochodzę do siebie . Położyć się nie mam gdzie , więc siedzę i staram się spokojnie oddychać i nie wykonywać gwałtownych ruchów , wyłączyłam telefon żeby mnie nie denerwował - czuję się już pewniej . Jak wstanę to się nie zataczam . Ochroniarz naszej firmy zaaplikował mi dawkę - pół kieliszeczka whisky - nie ma koniaku u nas w biurze i zjadłam trzy kostki cukru . Nareszcie nie mam tak ciężkich nóg i rąk - to nie było miłe . Niskie ciśnienie - nio , mam , ale nigdy nie przytrafiały mi się takie koszmarne zawroty głowy czy omdlenia . Dziękuję za pomoc . Głupio mi trochę , ale jestem sama dzisiaj w biurze i niezręcznie mi było dzwonić do ochroniarza bo oni plotkują potem - a i tak się dowiedział . Jeszcze raz dziękuję , a do lekarza siem ... no , wybiorem .
Stary 2005-05-24, 10:47   #5
Dorixx
Zadomowienie

zbadaj koniecznie też poziom cukru
Stary 2005-05-24, 10:57   #6
bunny-pie
Zakorzenienie

Ja mam niskie cisnienie!
Jak to sie jeszcze raz stanie, to pierwsze co: GLOWE W DOL!!! jak siedzisz to miedzy kolana, jak stoisz to zlap sie reka o cos i glowe w dól, jak mozesz to usiadz, nawet jak to ma byc na ziemi. Boze ile razy ja juz w pracy lub na miescie zemdlalam jak zapomnialam kropli! Bez nich to sie nie rusze. Jawsze mdleje, jak musze wstac o 4 rano, jak nie zjem sniadania albo jak nie spiesze. Tak jak dziewczyny mówily, nie wstawaj gwaltownie.

Pozdrawiam, Tinker

PS: idz do lekarza, i najlepiej zalatw sobie krople na wszelki wypadek, zebys miala pod reka, pomagaja po 2 minutach
Stary 2005-05-24, 11:08   #7
Hela_Bertz
Rozeznanie

ale dobrze, że juz dobrze...Ja tak kiedyś zemdlałam na młodego chłopaka w tramwaju 0 już miałam tak ciemno przed oczmi, ze go nie widziałam, ale zanim na niego spadłam, powiedziałam gdzieś w próżnię "przeprszam\", co mnie po dziś dzie n rozsmiesza..

Idż do lekarza choćby po południu - nie warto tego odkładać
Hela_Bertz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-05-24, 11:21   #8
neuilly.
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam niskie cisnienie! Jak to sie jeszcze raz stanie, to pierwsze co: GLOWE W DOL!!! jak siedzisz to miedzy kolana, jak stoisz to zlap sie reka o cos i glowe w dól, jak mozesz to usiadz, nawet jak to ma byc na ziemi.
Nie ukrywam , że głowa w dół między kolana bardzo mi pomogła . Ale na stojąco nie dałam rady ja na początku chwyciłam się biurka , pochyliłam głowę w dół i wszystko tak zaczęło wirować że myslałam że polecę do tyłu . Cholera Teraz to będę siadała zawsze i wszędzie w razie czego .

Cytat:
Boze ile razy ja juz w pracy lub na miescie zemdlalam jak zapomnialam kropli! Bez nich to sie nie rusze.
Tinker możesz mi podać nazwę tych kropli ?
Stary 2005-05-24, 11:43   #9
bunny-pie
Zakorzenienie

Krople sa niemieckie o nazwie Korodin, ale napisze Ci sklad, w aptece napewno dobiora.

Wszystko na 100g:
2,5g D-Campher
97,3g Crataegus
1:1,3 - 1,5; Ethanol 93Vol.-%
0,2g Levomenthol (Aroma)
zawiera 60 Vol.- % Alkoholu

Tinker
Stary 2007-02-27, 10:59   #10
renatabub
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bunny-pie Pokaż wiadomość
Krople sa niemieckie o nazwie Korodin, ale napisze Ci sklad, w aptece napewno dobiora.

Wszystko na 100g:
2,5g D-Campher
97,3g Crataegus
1:1,3 - 1,5; Ethanol 93Vol.-%
0,2g Levomenthol (Aroma)
zawiera 60 Vol.- % Alkoholu

Tinker
Mam serdeczną prośbę, napisz mi na co są te krople, moja mama je bierze a ja mam wątpliwość czy to dobrze renata
renatabub jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-27, 22:09   #11
pyrcia911
Zadomowienie

Mnie strasznie głowa boli. Już kolejny dzień pod rząd, nie wiem co mi jest.
A mdleje to ja w kościele. Ostatnio na różańcu, tak sobie klęczymy, a mi nagle słabo zaczyna się robić, no to sobie siadam i nagle bach Leże na ławce, koleżanki pomyślały, że mi się różaniec znudził, a tu patrzą a ja cała blada
pyrcia911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości