|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Problem z soczewkami :((
Od przedwczoraj zaczęłam używać trzymiesięczne bausch&lomb. Wcześniej używałam miesięcznych i wszystko było ok. Wiec wczoraj gdy po raz pierwszy zdejmowałam z oka moją trzymiesięczną soczewkę to ta skleiła sie tak, że za nic nie dało się jej rozdzielić. Wiec próbując chyba już wszystkiego postanowiłam ją oddzielić własnoręcznie i urwałam ją..
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Problem z soczewkami :((
hmm... no nie wiem? ja od razu używałam 3 mies. i tak juz wiele lat ale faktyczie one są inne troszkę. moja siostra raz spróbowała 3 mies. i już nie chciała bo jej nie podeszły. a co do sklejania to jak ci się tak zrobi jak NAJSZYBCIEJ skropl soczewekę płynem i delikatnie potrzyj a jak nie to rozdziel ale delikatnie i palcami (nie paznokciami!). mi trduno jakoś idzie niszczenie soczewek bo jak mam wyrzucać to zawsze bawię się nimi ale moim zdaniem są elastyczne i oprwac je trudno. może akurat miałaś feralną parę???
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Problem z soczewkami :((
Od 9 lat z przerwami stosuję 3miesieczne soczewki B&L i nigdy nie przydarzyło mi się coś podobnego. Czasami tylko gdy mam dłuższe paznokcie trudno mi się je ściąga, ale nawet jak się sklejają przy ściąganiu, to z miejsca je moczę i dopiero odklejam,nigdy "na sucho". Może po prostu zbyt mocno soczewkę ścisnełaś w palcach przy ściąganiu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.