![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() SiSleyS na Targowisku: Chanel,Dior,H.Rubinstein, Givenchy,Guerlain,Sephora ,Alverde..
NIEAKTUALNE
Hello dziewczyny! Wystawiam na Targowisko kolorówkę świeżą, oryginalną i dokładnie opisuję jej stan oraz zużycie. Załączam realne zdjęcia kosmetyków na wymianę. Sama również oczekuję zdjęcia kosmetyku jak i tego by był świeży oraz dokładnie opisany. Kosmetyki z górnej półki wymieniam również na górnopółkowe (ze średniej półki na średnią), interesuje mnie kolorówka jak również pielęgnacja, jestem otwarta też na inne popozycje kosmetyków. Kosmetyki na wymianę: 1. Chanel Irreelle Duo Silky Eyeshadow Duo, nr 80 Sunset- Gold Zużycie jasnego cienia ok. 3%, ciemnego ok. 1%. Z kartonowym pudełkiem, bez pacynek. Opakowanie cieni jak nowe. 2. Chanel Irreelle Duo Silky Eyeshadow Duo, nr 20 Orient- Express Zużycie jasnego cienia ok. 5%, ciemnego ok. 3%. Z kartonowym pudełkiem, nie ma pacynek. Opakowanie cieni jak nowe. 3. Helena Rubinstein Beauty Shows Palette Zyżycie razem paletki: cieni ok. 5%, błyszczyków ok. 5%, róż ok. 3%. Z kartonowym pudełkiem. Opakowanie palety jak nowe. 4. Givenchy Ombre Regard Reflets [Highlight Eyeshadow], nr 02 Star Diamond Tester cieni, zużycie ok. 2%. W plastikowym opakowaniu. 5. Guerlain Kiss Kiss Gloss, nr 865 Rose Tentation Błyszczyk użyty dokładnie 3 razy, dostałam bez kartonika. Opakowanie jak nowe. 6. Givenchy Prisme Again Visage, nr 03 Elegant Beige Wkład do kasety, puder użyłam 5 razy, niestety spadł i się pokruszył. Jest w plastikowym opakowaniu, mam do niego kartonik. 7. Sephora Sun- Duo Brozner Highlighter Na powierzchni roświetlacza był różowy wzorek, ztarłam go pałeczką higieniczną bo dawał nieładny kolor. Brąz użyty 4 razy, jasny 3 razy. Opakowanie w idealnym stanie. 8. Alverde Gesichtsol-Kapseln Wildrose Kapsułki z olejkiem z dzikiej róży, badzo wydajne. Pozostały 4 kapsułki z 7. Niedostępne w Polsce. KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9469 9. Christian Dior, Dior Addict 2, 100ml EDT Perfumy kupione w Hiszpanii, psiknięte 4 razy. Z kartonowym pudełkiem i w folijce. Nie jestem pewna czy je oddawać więc będę trochę wybredna ![]() SZUKAM: (przede wszystkim) - Ziemia Słoneczna Lavertu - Podkład w spreju Dior Airflash - Podkład w spreju IsaDora Velvet Make-up Mousse - lotion na noc Clarins Multi Active Nuit Prevention Plus - Filtr Avene Spray SPF 50+ - Estee Lauder Advanced Night Repair- serum i krem pod oczy z tej serii i wiele, wiele innych.... Wymieniłam po prostu rzeczy które mnie potrafią skutecznie uwieść ![]() NA DOLE PRZEDSTAWIAM REALNE ZDJECIA, PONUMEROWANE WG POWYZSZEGO OPISU. Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2007-03-31 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SiSleyS na Targowisku: Chanel,Dior,H.Rubinstein, Givenchy,Guerlain,Sephora ,Alv
Zdjęcia do kosmetyków nr 4, 5, 6.
Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2007-03-31 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SiSleyS na Targowisku: Chanel,Dior,H.Rubinstein, Givenchy,Guerlain,Sephora ,Alv
Zdjęcia do kosmetyków nr 7, 8, 9.
Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2007-03-31 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za błyszczyk , pozycja 5 ,https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180589
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]()
sislejku!
interesuja mnie cienie chanel ![]() to link do mojego watku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180628 pzdr ![]() ala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witaj,
interesuje mnie Addict2. Na wymiane mam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180598 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co to znaczy to w nawiasie '(LE)'? ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
SiSleyS...
Może coś u mnie ? za 7. Sephora Sun- Duo Brozner Highlighter
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
acha.... że też nie wpadłam na to
![]() Kotka niestety nie znalazłam nic....
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
![]()
A może znajdziesz coś u mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180709 Jestem zainteresowana Addictem ,mogę oddać kilka zapachów... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana, tylko czy mogłabyś dać mi 2 dni?
A i jeszcze zastanawiam się czy żadna z nas nie będzie przy tej wymianie stratna? Ile ta Terracotta kosztowała? Cytat:
![]() Szkoda, że zostały Tobie tylko perfumy.... mnie akurat tak bardzo nie interesują, chyba że będzie jakiś podobny do Escada Paradise ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Fajnie
![]() Terracotta kosztowala okolo 260 zl. Jako gratis moglabym dodac tusz Telescopic i Bobbi Brown Lip Duo Malted Lip Color, Pink Pudding Shimmer Lip Gloss. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Femme umówmy się, że w czwartek dam Ci odpowiedź, ok? hehe witaj kochana ![]()
Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2007-03-27 o 19:07 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
![]()
SiSleyS napisałam do Ciebie PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
spin doctor
|
Za Addict mogę oddać Hot Couture 50ml, Burberry Brit Red 80ml, Burberry London ok 42ml, Bright Crystal ok 47ml. Jestem gotowa oddać trzy zapachy z wymienionych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() interesowałby mnie Dior Addict 2 oraz (wstępnie) paleta do makijażu HR. Rzuć, proszę, okiem na mój aktualny straganik - wieczorem dodam jeszcze parę pozycji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Allure moja mama używa i ten zapach jak dla mnie jest zarezerwowany tylko dla mamci ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a za addict2 szukasz tylko perfum?
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może następnym razem ![]() Właśnie na perfumach nie zależy mi tak bardzo, bo mam swoje sprawdzone zapachy- jedynie można mnie kusić Escadą Pacific Paradise lub czymś podobnym do np. Miss Dior Cherie- ale te oba zapachy mam, poluję na coś w takim guście....
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.