|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kenzonki
To nowa linia kosmetyków. Czy ktoś juz je spróbował?
Byłam w kilku perfumeriach i nie mieli testerów. To strasznie utrudnia. Może któraś warszawianka widziała gdzieś ich testery i może mnie poratować tą informacją! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Kenzonki
A co mają produkować, skąd o nich wiesz? Jakie mają mieć ceny i gdzie sprzedawać?
Może widzialam nawetm o tym nie wiem... [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
to taka nowa linia kenzo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Aaa, perfiuma, czyli mam dobre skojarzenia... [img]icons/icon7.gif[/img]
Fajnie brzmi, jak amazonki. [img]icons/icon10.gif[/img] Ale nie widzialam, teraz lansują d'ete... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
teraz mam wątpliwości czy to są Kenzoki czy Kenzonki...
w sieci nigdzie nie mogę nic o nich znaleść |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a może chodzi o KOZEN?
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Kenzoki, linia pojawila sie juz w zeszlym roku w wyselekcjonowanych perfumeriach francuskich, fajnie, ze w Polsce tez bedzie.
z tego co pamietam sa to 4 zapachy, niestety szczegolow nie pomne, ale jesli przypomnisz mi sie za jakies 2 tygodnie (wracam wtedy do Polski), to podesle Ci linka do strony z dokladnymi opisami tych kosmetykow (mam go w ulubionych w domu rodzicow). pozdrawiam elve, fanatyczka Kenzo |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
"i" na bank jest na końcu. pisali już w prasie o tej linii, ale nie mogę teraz tego nigdzie znaleść, żeby upewnić się co do nazwy. Chodzi o to, że w sklepach, w któych byłam, nie mieli testerów. Zastanawiam się czy wogóle nie ma testerów tych kosmetyków, czy akurat w tych sklepach. Jeśli któraś z was będzie w perfumerii i spyta o nową linie kenzo będą wiedzieli o co chdzi. i tu mam prośbę: jeśli będą mieli testery, to dajcie mi znać... Pleaseee! Wtedy powiem dokładnie o co chodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ale mi nie chodzi o zapachy...
jest w tej linii taka pomadka, która ma być z jednej strony peeling, a z drugiej balsam nawilżający. jakoś sobie tego nie mogę wyobrazić. link w sieci będzie super! przynajmniej zobaczę jak to wygląda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kozen to nazwa Kenzo w Japonii [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Są już w sephorze, ta pomadka po 85. [img]icons/icon7.gif[/img] Ale pytalam, i mowią, że to nie jest taki peelingowaty peeling, tylko delikatniusi... [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
no a jaki inny do ust?
a mają testery? jeśli tak to w której sephorze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie nie mają testerow. [img]icons/icon9.gif[/img] A bylo to W sephorze na Targowku z Carreforurem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.