|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Vans - gdzie takie znajdę? ;)
Więc przeglądałam sobie ostatnio buty na allegro. Czas przejść z glanów na nieco lżejsze. W sobotę wybieram się na zakupy, a na allegro upatrzyłam sobie te vansy:
http://www.allegro.pl/item170731294_...trybutora.html I teraz mam pytanie: Czy któraś z Was widziała może te vansy gdzieś we Wrocławiu? Mogłabym kupić je na allegro, ale ma to kilka hmm.. przeszkód: - nie mam tam konta - wolałabym mimo wszystko, aby te pingwiny były pomarańczowo białe, a nie rózowo białe ![]() - wiadomo, jak to jest z butami - muszą dobrze leżeć, a ich właściciele dobrze się czuć, więc kupowanie butów przez internet jak dla mnie jest nieco ryzykowne. Jeśli ktoś je widział gdzieś we Wrocławiu, to byłabym wdzięczna za informację, w którym sklepie i gdzie on się znajduje. Z góry dziekuję ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Vans - gdzie takie znajdę? ;)
zobacz w croppie tam mają vansy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Zagladnij do croppa,diversa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
zobacz jeszcze w Conversie
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko kurcze kupowanie butow na Allegro jest ryzykowne. Buty to buty jak mowi moja mama powinny same chodzic ![]() A tak poza tym pochodz po sklepach to moze znajdziesz cos sensowniejszego. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
No właśnie chodzi o to, że byłam w Croppie i jemu podobnych sklepach, ale nie ma tego fasonu. Bylam w deichmannie, ale nie było nawet podobnych. Quick shoes - też nic. House - nic. A mi dokładnie o te chodzi.
I właśnie we Wrocławiu, bo mieszkam 28km od niego więc mogę pojechać. I jak już mówiłam - wolę nie kupować ich przez internet, bo po prostu muszę się w nich dobrze czuć i wolę przymierzyć najpierw. No ale jeszcze się rozejrzę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.