|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
mocno kręcone rzęsy
Cześć dziewczyny,
mam nadzieję, że pomożecie mi znaleźć rozwiązanie mojego rzęsowego problemu. Otóż, mam bardzo mocno podkręcone rzęsy ![]() Byłoby to może wielką i pożądaną zaletą, gdyby nie to, że moje rzęsy kręcą się na tyle mocno, że aż powstają tzw. baranki, dosłownie loczki na rzęsach i szczerze mówiąc bardzo mi to przeszkadza, gdyż nie mogę ich nawet porządnie wytuszować, bo po prostu nie mogę dotrzeć szczoteczką do samych końcówek rzęs ![]() Nie chcę ich obcinać/podcinać - nic z tych rzeczy ![]() Może znacie jakiś preparat, COKOLWIEK, do prostowania rzęs? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: mocno kręcone rzęsy
skoro są zabiegi trałej na włosy aby je "skręcić i są zabiegi aby je trwale wyprostować to może popytaj u fryzjerów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
szczerze mówiąc, pierwszy raz słyszę o takim problemie. czy mogłabyś wstawić jakieś zdjęcia swoich rzęs? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
[1=30766aa7dce2531e8b37b15 ae86c8847ef0755ae_5f137ef 245055;31275323]jest też coś takiego, jak trwała na rzęsy. więc może popytaj w gabinetach kosmetycznych na temat prostowania.
szczerze mówiąc, pierwszy raz słyszę o takim problemie. czy mogłabyś wstawić jakieś zdjęcia swoich rzęs?[/QUOTE] jeśli uda mi się zrobić dobrą fotkę to wstawię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.