|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
agnes 1709
Witam.
Mój ślub dopiero za rok, ale suknię już wybrałam. Zgodnie z tytułem wątku jest to Agnes model 1709. Mam mały problem z dodatkami. Wiem już, że będę bez welonu, zamiast niego diadem lub żywy kwiat. Nie mam pojęcia jaką dobrać biżuterię i buty. (odpadają obcasy-całe życie chodziłam w butach na płaskich podeszwach). I czym się okryć ewentualnie też nie wiem. Szal? pomóżcie dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: agnes 1709
czy to ta suknia?
W kwestii wyboru dodatków powiedz najpierw, kiedy bierzesz ślub? Suknia jest piękna sama w sobie, może okrycie nie będzie potrzebne, jeśli ślub będzie latem... a jeśli chcesz, wystarczy jakiś delikatny szal, żeby nie przytłaczać sukni. Kwiat to dobry pomysł. Za diademami nie przepadam co prawda, ale to też pomysł wart zastanowienia. Zajrzyj tutaj, kopalnia inspiracji: Diadem czy kwiat we włosach? <klik Żywe, sztuczne kwiaty we włosach <klik Biżuteria ślubna: naszyjniki, bransoletki itp. <klik Buciki ślubne <klik Bukiety ślubne - cz. II <klik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja tez jestem zdecydowanie za żywymi kwiatami!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tak, to ta suknia.
I tez skłaniam się ku kwiatom zamiast diademu. A ślub biorę we wrześniu i liczę się z chłodnymi wieczorami. Dziękuję za linki. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Agatko, zobaczysz jaki będzie ten wrzesień... czasem potrafi być jeszcze naprawdę gorąco. Ja też brałam ślub we wrześniu i miałam odkryte ramiona. Ale wszystko jest kwestią szczęścia do aury.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.