|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
wizazystka, makijaz
Zbliza sie Twoj wielki dzień, wiadomo, że chcesz wygladać niesamowicie. Proponuję makijaż ktory bedzie jak Twoja druga skora i dopasowany do Twojego typu urody. Ukończyłam Pomorskie Studium Sztuk Wizualnych w Gynii Orłowie. Szkoła ta w sposób właściwy przygotowała mnie do pracy. Uczyłamsię, tworzyłam, eksperymentowałam. Kontakt z projektantami, fotografami,wyjazdy plenerowe, wszystko to dało mi pewność siebie, oraz tego co robię.Bogaty program dał wystarczającą wiedzę teoretyczną . Od ponad roku pracuję jako wizażystka dla osób prywatnych, doświadczenia nabywam przy wielu sesjach zdjęciowych, podczas charakteryzacji na planie filmowym. W dalszym ciągu śledzę najnowesze trendy w makijażach, w modzie. Jest to nie tylko nie mój zawód ale także pasja.
wszelkich informacji udzielam pod nr. telefonu 00000000a także przez maila: ..........pl Zapraszam. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-09 o 22:42 Powód: nieopłacona reklama-link i tel usunięty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: wizazystka, makijaz
Witam. Potrzebuję pomocy fachowca w doborze podkładu i pudru - dobrego i trwałego. Mam cerę mieszaną z delikatnymi piegami. Chodzi mi o coś w rodzaju Chanell, Dior itd. Co jest najlepsze i sprawdzi się w tym wielkim dniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.