|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
co z nimi robic??
witam.mam taki mały problemik.moje wlosy sa proste.suszę ja zawsze z dyfuzorem i od spodu nakladam gumę,coby sie troche dluzej trzyamly takie uniesione do gory bo z reguly sa oklapniete i cienkie.macie jakis dobry spsob zeby caly dzien zostaly uniesione?i chcialabym tez wiedziec jak moge sie uczesac zeby miec na glowie cos innego nic proste wlosy lub proste wlosy z opaska.macie dla mnie jakies pomysly?jak trzeba bedzie to wkleje fotke.bardzo prosze o pomoc.
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: co z nimi robic??
ja robię tak samo jak ty z gumką, po umyciu i wysuszeniu włosów na czubku głowy zwiąż sobie włosy frotką chodzę tak chociaż z 20 minut, a później noramalnie rozpuszczam włosy i pryskam lakierem, efekt nie utrzymuje się cały dzień, ale jest całkiem nieźle. Czasami zakładam też duże wałki i to daje fajny efekt. Innych pomysłow nie mam
![]() ![]() ![]() EDIT: a tu masz link do wątku przyklapnięte włosy ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=63191 Edytowane przez kaczorka Czas edycji: 2007-03-18 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: co z nimi robic??
dzieik.napewno sprobuje
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.