|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Drogie fryzjerki!! Która profesionalna farba do włosów najlepsza?
Błagam fryzjerki obecne na tym forum, doradzcie mi która farba do włosów z serii tych profesionalnych jest najlepsza. Ostatnio farbuje włosy l'orealem ale nie wiem dlaczego wiekszosc farbuje moje włosy z polyskiem czerwieni. Może mam taki pigment włosa?...
Usłyszałam juz od wielu fryzjerów u których byłam ze najdelikatniejsze farby o własciwosciach "małoniszczacych" to własnie te z loreala. Mnie przeszkadza to ze nie maja zbyt wielkiej gamy kolorystycznej i nie moge trafic na kolor który tak na prawde chciałlabym mieć. Taki orzechowy brąz. przez kilka lat farbowałam włosy color touch wella ale zniszczyła niemiłosiernie moje włosy. Siano, siano, siano...farbowałam na ciemny czerwony, wiec moze nie tyle farba zła jak sam fakt tego ze czerwien niszczyła moje włosy? Prosze o porade, które farby wybrac by nie niszczyły zanadto moich biednych włosków ;-( Ps: Farbowałam ostatnio kadusem i musze przyznac ze takiego syfu na głowie jeszcze nie miałam...twarde siano..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Drogie fryzjerki!! Która profesionalna farba do włosów najlepsza?
Witaj! Nie jestem fryzjerką wiec moze moja odpowiedz wiele Ci nie pomoze,ale sama mam bardzo delikatne wloski ktore szybko sie niszcza i wiele experymentowałam z farbami i jak narazie od ok roku farbuje jedna tylko farba i nie mam zamiaru zmieniac na inne nigdy
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Witaj , ja też nie jestem fryzjerką . U mnie najlepiej na włosach sprawdzają się farby renee blanche , włosy są po nich miękkie , nie ma mowy o sianie . Już różnych używałam farb( nie stosowałam jeszcze profesjonalnego loreala , bo mam problem z dostępnością ) kolorki mają ładne , bardzo naturalne i woda utleniająca ma piękny zapach mięty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dziewczyny, farbowałam lorealem rechesse czy cos w tym stylu, podobna nazwa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
hej dziewczyny! A ja często faebuję GARNIEREM i nie narzekam, włosy są po tymświetne w dotyku i przyjemnie pachną. A i kolor długo się utrzymuję bynajmniej ciemny. Polecam Garnier
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
magma
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.