|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak opalić ciało będąc w ciąży?
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak opalić ciało będąc w ciąży?
Solarium to zawsze solarium- nie można w ciąży. Jest "opalanie" taką jakby mgiełką samoopalającą- rozpylają to na całe ciało ale nie wiem jakie są efekty.
Jeśli masz jeszcze 2 tygodnie to może po prostu regularny delikatny peeling + kremik brązujący? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No właśnie myślałam o tej mgiełce ale nie wiem jakie efekty są, no będę robic regularny peeling i krem ale moze ktos zetknął się z tą mgiełką osobiście i cos poradzi .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Opalanie natryskowe.. tylko lepiej isc do sprawdzonego salonu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a ile się taka opalenizna trzyma??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja slyszalam, ze do dwoch tygodni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Co do opalania natryskowego to tak: pierwsze opalanie utrzymuje się krótko bo do 4dni mniej więcej, dlatego po jakichś 3 dniach najlepiej powtórzyć i zrobić drugi raz i wtedy się trzyma już dłużej, gdzieś do 3 tygodni. Ciało musi być dobrze spilingowane i nie może być nabalsamowane, najlepiej nałożyć luźne ciuchy żeby się nie spocić i nie porobić 0plam. Do jakichś 8 godzin nie można mieć kontaktu z wodą, nawet rąk nie myć
![]() Jest jeszcze opalanie piankowe, podobno dobre ale tylko tyle o tym słyszałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
jesli chodzi o opalanie natryskowe jest naprawde w porzadku skora wyglada jakby dopiero co wrocilo sie z wakacji naprawde zdrowo i pieknie ... pierwsze i najwazniejsze to poszukac naprawde dobrego! salonu! jesli to uroczystosc weselna szczegolnie warto... im lepszy salon bardziej ekskluzywny tym bardziej fachowe wykonanie i dobor odpowiednich kosmetykow dajacych porzadny efekt a o to glownie chodzi ... najlepiej udac sie na probe i wtedy bedzie latwiej ocenic czy wszystko wyglada w porzadku... jesli chodzi o sam spraj nie jest szkodliwy w zadnym wypadku!!! opalanie natryskowe mozna rozpylac na cale cialo jak i na polowe jesli na cale dobrze byc w stringach i ubrac jakas rozciagnieta koszulke bez stanika i luzny przewiewny dres ma to na celu zapobiec obcieraniu sie ubrania o cialo i scieraniu sparju sam zabieg jest bardzo mily wchodzisz do odpowiednio przygotowanego pomieszczenia wraz z osoba ktora bedzie cie malowac stajesz i nic nie robisz kobieta ma specjalny pistolet i najzwyczajniej w swiecie cie maluje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.